Beba Zdravlje i njega bebe 13. ožujka 2024.

Domagoj Duvnjak po treći put postao tata, otkrio je i ime djevojčice

Foto: instagram/domagojduvnjak88
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Rukometaš Domagoj Duvnjak na Instagramu je objavio sretne vijesti! Postao je otac po treći put, a u objavi je otkrio i ime bebe!

Proslavljeni hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak dobio je kćer. ''11.03.2024. Ana Maris'', napisao je napisao je kratko rukometaš uz fotografiju na Instagramu na kojoj sinovi Šime i Jure i supruga Lucija i on za ruku drže kćer. Uz preslatku fotografiju dodao je i fotografiju otiska stopala male Ane Maris. Ime njegove kćeri nosi posebno značenje. Naime, Ana nosi značenje 'milost', a Maris 'dolazi s mora' ili 'živjeti na moru'. 


Na isti način je Duvnjak i u svibnju 2020. objavio rođenje sina Šime, te dvije godine kasnije i rođenje Jure. U samo nekoliko minuta Duvnjak je dobio brojne lajkove i čestitke pratitelja. 

Duvnjak inače privatni život drži podalje od očiju javnosti. Svoju je dugogodišnju djevojku Luciju Žulj oženio u tajnosti u listopadu 2019. Detalje o svadbi mladenci nisu objavili na društvenim mrežama. Lucija je po struci socijalna radnica, koju je Domagoj upoznao još u prvom razredu gimnazije u Đakovu, a nakon fakulteta počela ga je redovito pratiti na njegovim poslovnim putovanjima. Duvnjak o privatnom životu ne govori često, a javnost je njegovu samozatajnu suprugu mogla upoznati tek na ponekoj fotografiji koju bi podijelio na Instagramu.

Čestitamo ponosnim roditeljima!

Možda te zanima... Što se događa muškom mozgu kad postane tata? Roditelji
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.