Ispadanje kose nakon poroda

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Evvie

    Evvie

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Pomoć…. Rodila sam prije 4 mj.,dojim i još uvijek nemam menstruaciju. Prije otprilike mj. dana mi je kosa počela abnormalno ispadat…kod pranja mi doslovno ispadaju pramenovi,dio oko šiški je skroz prorijeđen (kao kod muškarca koji čelavi ) . Inače imam jako gustu kosu dugu malo ispod ramena…..ta jako gusta kosa sad izgleda skroz jadno,pola je nema više …..Čitala sam da je to kao normalno nakon poroda i da se kosa nakon par mjeseci oporavi?!
    Molim iskustva ili savjet!!!

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    I meni je kosa pojacano opadala neko vrijeme nakon poroda. Isto sam dojila i jos uvijek dojim, prestalo je kada sam opet pocela piti vitamine koje sam pila u trudnoci, ali tada je vec bilo proslo par mjeseci, pa postoji mogucnost da je prestalo i samo od sebe, a ne zbog vitamina. Sada nakon 9 mjeseci, imam vidljivo puno mlade kose, pa vjerujem da ce i kod tebe doci na svoje.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar dadls

    dadls

    Broj poruka: 40

    Prijavi adminu

    Da, najviše pada sa 3 mjeseca.

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Normalno je da kosa nakon poroda jako pada kad se opet postigne neki hrmonalni balans jer u trudnoći baš i ne pada kosa radi hormona, a ona polako odumire i mora past. A to se dogodi skoro odjednom kad hormoni dođu na svoje. Ako bi dugo ispadala kosa, treba ić k doktoru ;) Ali doći će kosa na svoje ;)

  • Avatar brouhaha

    brouhaha

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    Meni je nakon prvog poroda kosa počela otpadati nakon tri mjeseca, a budući da imam kratku kosu to je izgledalo užasno, kao da ćelavim. Nisam pila vitamine ni koristila nikakve šampone, prestalo je nakon nekoliko mjeseci i izrasla nova mlada kosa
    Dobra stvar u svemu da osim kose su mi valjda i sve dlake koje sam inače depilirala nestale, pa sam uštedila vrijeme i novac na tome! Čak ni obrve nisam morala čupati!
    Onda sam opet ostala trudna i rodila… e sad čekam taj treći mjesec da dođe da se riješim dlakavosti

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Joj da, vidiš :D Ja sam u obje trudnoće nenormalno odlakvila, trbuh mi je bio dlakaaav :( Užas… I to je sve opalo kasnije :D

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Meni je bilo bas suprotno, ja skoro da se nisam morala depilirati u trudnoci, sve dlake su mi nekak slabije rasle… I onda kad sam rodila, bum opet na staro… Ja bi stalno bila trudna :-) Al ne bi stalno radjala :-)

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    O da, nekih 2 , 3 mj nakon poroda to je bila strava, ja sam govorila mužu da<ćelavim. Pila sam fitoval i prala kosu njihovim šamponom, u nekom momentu je prestalo, vjerujem samo od sebe a ne zbog šampona al ko zna..

  • Avatar Bucka

    Bucka

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Meni je strašno opadala, pila sam Valete (ne znam jel se u RH mogu kupiti), uglavnom nakon jedne bočice sam primjetila da manje opada, a oko 3.mj. nakon poroda je prestala opadati tako da mislim da to ima veze i s onim da moramo nakon poroda pričekati da sve dođe na svoje mjesto te da je to normalni proces i nema čarobnog lijeka…

  • tjagusic

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    o da… i meni je kosa ispadala nakon poroda i to jaaako! u pramenovima, a ni anemija mi nije bila od pomoći  no nakon 4 mj je prestalo i sad je bolja i gušća nego prije!

    mama trogodišnjaka i uskoro malene štruce… ima puuuno pitanja, a možda i koji odgovor za nekoga :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.