Plakanje u snu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • prčkalica

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    imam jedno pitanje. dijete mi ima 5 mj i svake noci po nekoliko puta place u snu,i to traje sve dok se ne ustanem,pa mu dam caja ili dudu…dali se neko od vas susretao s time?

  • Avatar medoKartonski

    medoKartonski

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Dosta sam čitala o ovome, jer i kod moje curice je tako… Svi su složni da je to normalna pojava … Plaču dal' zato što su gladna, žedna, željna još malo paženje, a u velikom broju neutješno plaču zato što su nešto ružno sanjala a njihovo tijelo tj. mozak  još nema obrambeni sistem kako se boriti protiv toga … Jedina utjeha ako je ovo zadnje je da prestaje oko 3 godine, ali polako već oko prvog rođendana shvati da se zna samo umiriti … ako ti je to ikakva utjeha!

    Ljubav se zove imenom tvojim - IVA -

  • prčkalica

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    oko 3.g?! haha blago nama :O

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Moja veća cura ima 2 i pol godine i ne plače u snu nego bi išla crtiće gledat, išla bi van, k dedi i baki i tako. Uvjek se moramo ustat, otić u sobu njenu i umirit ju inače se razbudi i onda niš od spavanja. Manja još cica jednom il dvaput noću pa se nit s tim ne opterečujem jer ima 7 mjeseci i bolji je spavač od velike :D

  • Avatar Bucka

    Bucka

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Mi smo imali fazu od 5mj pa do 10 mj plakanje u snu, ne svaku večer, svaku drugu, pa je bilo i na dnevnom spavanju i uglavnom kada bi zaplakala bi je uzela, umirila, stavila dudicu i nastavila bih spavati bez ikakvih problema. Negdje sam čitala da u snu ponovno proživljavaju sve događaje koje su im se dogodili tokom dana i zato se javlja plakanje. Uglavnom, sve je to normalno i nije ništa zabrinjavajuće tako da će proći. Uglavnom sada mi mala ima 13 mj., i ima fazu da bi se usred noći igrala, skače po krevetu i brblja nešto, tako da sve su to faze koje moramo proći skupa s njima…:)

  • nina.thedogwhisperer

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Moja nije plakala po noci nego kod dnevnog spavanja…bas kad je bila tako mala…nakon jedno 45 min plac I nije bas pomagalo dizanje ni nis..kao da je bila u nekom transu…onda bi legla s njom o zagrlila ju, mazila po licu I onda bi nakon 10, 15 min samo zaspala…I to je trajalo…ne sjecam se do kad..ali po noci nije nikad…sretno. :)

  • Avatar IvaiEma

    IvaiEma

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moja Ema ima godinu dana drugi tjedan. 
    Zna ponekad plakati u snu,svakih 5-6 dana,ali to i nije neki jak plač,više kao tiho stenjanje,   
    Meni bude žao jer pretpostavljam da nešto ružno sanja pa ne čekam da se probudi nego je odmah uzmem kod sebe u krevet,malo pomazim i onda se smiri i nastavi spavati. 
    Ali nije mi jasno što male bebulice mogu tako strašno sanjati da ih natjera u plač?!?

  • Avatar Bucka

    Bucka

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Samo da odgovorim što sam nedavno pročitala bar je tako jedan pedijatar objasnio plakanje i stenjanje, ovako ništa ružno ne sanja, nego dijete svaki dan ima pun dan aktivnosti i uči nešto novo, i ono što radi preko dana ponovno proživljava u snu, pa u većini slučajeva dolazi do plača ili stenjanja…

  • Kristina2102

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Moj stariji sin kad je imao oko godinu dana je jako plakao  po noci i dok god ga nebi uspjela probuditi nebi prestao, a probuditi ga to je bilo gotovo nemoguce. Nikad nisam uspjela  otkriti uzrok placu i sad imam  bebicu od tri mjeseca i strah me da i s njim nece biti isto

  • Avatar Frančo

    Frančo

    Broj poruka: 99

    Prijavi adminu

    Moj mali ima godinu dana pa se još uvijek zna dogoditi da plače u snu.No ja ga samo tiho i nježno uzmem k sebi na krevet dam mu dudu i on brzo natrag spava.Kad tvrdo zaspi vratim ga u njegov krevetić.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.