Prvi izlazak s bebom

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar 5ra3

    5ra3

    Broj poruka: 193

    Prijavi adminu

    Drage mame nakon kolko vremena ste prvi put izvele bebu van (ako je beba rođena u ljetno doba), da li ste čekale dozvolu patronažne ili ste išle prije ili kasnije…? tnx

    5ra ;)

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Ma nema tu nekog pravila kada izaci s bebom van prvi puta. Babske su price da se prvih mjesec dana ne smije. S bebom se moze van onda kada se mama osjeca spremnom, odnosno neke mame to mogu odmah, neke ne i naravno ako je s bebom sve u redu i beba je zdrava. Meni je prvih 2.5 tjedna bilo tesko napravit 5 koraka do wc-a (rezana i popucala), naravno da u takvom stanju nisam izlazila s bebom van. Ali cim sam se mogla normalno kretati, bili smo vani. I jos nije bilo ljeto, rodila sam pocetkom 3. mjeseca. U ljetnim mjesecima samo treba paziti u koje doba se ide s bebom van.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar marinchy

    marinchy

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav! Ja sam rodila u 10. mjesecu i odmah drugi dan nakon dolaska iz bolnice sam bila vani sa svojom curicom :) Sve ovisi o tome kako se osječaš i dali je sve ok s bebačom :)

  • GABY11

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Ma nema tu nekog pravila kada izaci s bebom van prvi puta. Ja sam rodila u 11 mjesec i nisan izašla dosta dugo vani s bebom jer mi vrime je bilo loše:). Šta se mene ticalo da nas je vrijeme poslužolo bili bismo nakon dva ipo tjedna sigurno vani. Sama češ osjetit kad si spremna i po svom osjećaju se vodi

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Mi smo bili vani kad je bebo imao 2-3 tjedna. To je bila šetnja po dvorištu, a pravi izlazak u šetnju kad je imao mjesec dana i to ujutro do 11 sati jer je bio 8.mjesec.

  • Avatar Sally2007

    Sally2007

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Ja sam rodila 11.8.2012 i isli smo van u setnju nakon 4-5 dana jer sam se tada osjecala spremno ;)) obicno smo isli oko 8h ujutro i poslije 17-18h zbog jakog sunca.

  • Avatar mirta0810

    mirta0810

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Ak vani nema magle i jakog vjetra može se već nakon 10 tak dana, ja ne bi prije, i da je vani lijepi dan :D

  • KBG

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    ja sam rodila u 11 mjesecu i u prvu setnju izasla nakon malo manje od mjesec dana, ali mi smo na savjet patronazne krenuli postepeno, najprije 5minuta kod otvorenog prozora, pa drugi dan 10 min na terasi, pa pola sata vani na kavi na suncu i tako nekih tjedan dana.

  • anapa

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    ja oba momka rodila po ljeti, 6 i 8 mjesec i čim su me pustili iz bolnice (gdje mi je bilo grozno, jednostavno me frustrira biti u zatvorenom danima) mi smo sjeli na terasu i uživali u sunčeku ispijajući sokić (ja naravno), i na dvorište smo išli svaki dan, a prava šetnja s prvim tek nakon mj dana, al to zato jer nije htio u kolica, a meni ga je bilo teško nosit prije toga… a s drugim znam da sam jedva, ali jedva izdržala 2 tj da ne počnem lunjat okolo (isto nije htio u kolica baš…) jer mi je tak patronažna ipak savjetovala radi mene, al na dvorištu smo isto odmah bili

  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    Ja sam rodila sredinom rujna i u prvu šetnju smo išli nakon tri tjedna, ali samo zato što smo dva tjedna bili u bolnici, inače bi vjerojatno išli i ranije.. Čim sam mogla stati normalno na noge (imala sam sto šavova), išli smo u šetnju.. Ne znam kako bi bebi mogao naškoditi svježi zrak! Bitno je da nije prehladno, prevruće i da ne puše jak vjetar..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.