Tjemenica

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar PeggySue

    PeggySue

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    Molim vas savjete za skidanje tjemenice, moja curica ima godinu i pol, kao beba nije imala tjemenicu no pojavila joj se sada, nije puno ali je ima i jako teško ide dole, namažem joj glavu sa baby uljem i nakon pol sata joj operem i rasčešljam kosicu. Znam da ima za kupiti raznih šampona za tjemenicu no ne znam koji od njih je najbolji.

    happy mum

  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    I mom sinu se tjemenica pojavila tu negdje s godinu i pol i bila je dosta čvrsta. Glavicu sam mu mazala isključivo prirodnim uljima - bademovim ili maslinovim, držala mu na glavici negdje pola sata i onda istrljala ručnikom. Za nekoliko je dana prošla..
    Ja sam uvijek za prirodne pripravke prije bilo kakve kemije i šampončića..

  • DiTa

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Koristila sam obično parafinsko ulje, koje se može kupiti u svakoj ljekarni. No nisam mu tako kratko ostavljala ulje. Pošteno sam mu natopila kosu uljem i ostavila cijelu noć (kad su male bebe, onda im se još stavi natopljena vatica uljem i na glavu se stavi kapica). Ujutro bih onda četkala kosu, malo grublje i to u suprotnom smjeru od rasta kose. Eto, pojavile su se dva puta i oba puta smo ih se tako riješili.

  • barabica

    Broj poruka: 26

    Prijavi adminu

    mi smo se prvih nekoliko mjeseci isto mucili s tjemenicom..svasta smo probali..bademovo ulje,maslinovo,parafinsko,al nikako nismo do kraja uklonili tjemenicu..

    onda sam kupila mustelin sampon protiv tjemenica,nakon 2-3 pranja,sve je otislo :-D!!

    sada povremeno operemo kosu s njim,a tjemenici vise ni traga!!

  • Avatar Bucka

    Bucka

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Mustela, pjena ili šampon i jedno i drugo efikasno, mene je to spasilo jer mala ima puno kose a i gusta je. 2 pranja i kao da nikad nije imala tjemenicu.

  • irena9

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    mi koristimo pjenu Mustela već 2 mjeseca, ali još uvijek ima tjemenicu…

  • chloe

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    ja kupila Mustelin šampon,otišla za dva pranja.Malo je skuplji šampon ali se može koristiti od prvog dana do kad treba.I što je najbolje ne troši se puno,dovoljno je malo pjenice da se stavi na glavu i ispere.Isplativo svakako.Nkon toga,ujutro bi stavila malo baby ulja i to je to.

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Ja sam svom kada je imao tjemenicu, ujutro glavicu namazala baby uljem i stavila kapicu da malo odstoji, a da nije sve masno oko njega :-D. I onda bi kroz cijeli dan lagano iscesljavala sto bi islo, navecer bi ga okupala i oprala mu kosicu sa Mustelom, ali ne protiv tjemenice, vec onom obicnom za kupanje. To smo ponavljali svaki drugi dan. Otisla za tjedan dana, odnosno nekih 3 “tretmana”.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • lisa

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Ja od početka koristim Mustelu i poslije kupanja samo s ručnikom istrljam dobro glavicu i nismo imali nikakve probleme s tjemenicama!

  • tamazd

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Ja stavim maslinovog ulja, malo utrljam i ostavim da odstoji jedno sat vremena i onda malo celjem i operem kosu i to je to. Mustela nama nije pomogla nista

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.