Veličina grudi i dojenje

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miha11

    Broj poruka: 39

    Prijavi adminu

    Drage mame…. Molim pomoć. Čitam dosta toga po internetu jer mi se približava termin poroda i sve više me muči da li ću moći dojiti svoju bebu, a želim to…. Naime, prije trudnoće sam imala jaako male grudi, i poveselila sam se da će mi u trudnoći porasti, al zapravo su narasle jako malo :(( Sad sam se počela opterećivati s tim kako ću dojiti svoje dijete i kako će mi biti neugodno u bolnici kad rodim…. Znam da sam luda, i bezveze se živciram, al želim čuti Vaša iskustva s dojenjem ali od mama koje imaju isti problem ko ja…. 

  • Avatar dillb

    dillb

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    nemaš razloga za živciranje. male dojke mogu proizvesti dovoljnu količinu mlijeka za svoje dijete. moje dojke su male i  nisu narasle u trudnoći. i drago mi je da nisu narasle. 

    važno ti je da savladaš tehniku dojenja, odnosno pravilno stavljanje djeteta na dojku. kad to savladate i ti i dijete, dojenje će uz malo ili puno truda krenuti samo. 

    živciranje ti može utjecati na refleks otpuštanja mlijeka, tako da se riješi svakoga stresa. tu na klokanici imaš dosta tema o dojenju, kao i savjetnica koje su voljne podijeliti svoje savjete i iskustva. 

    najvažnije od svega imaš, a to su volja i želja. ostalo je samo vježba i upornost. samo hrabro!!! imaš podršku!!! 

  • Miha11

    Broj poruka: 39

    Prijavi adminu

    Hvala ti od 
    Stvarno sam nesretna radi tih grudi. Uskoro bi trebala kupiti grudnjak za dojenje, a tko zna dal imaju takvu najmanju veličinu koju bi ja trebala :) Znam da je zapravo to i nepotrebno kupovati, ali ipak je praktičnije nego s običnim grudnjacima :)

  • Avatar dillb

    dillb

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    nemaš razlog biti nesretna, priroda ti je dala ono što je najbolje za tebe. i tvoje grudi su savršene za dojenje tvoga djeteta. a tko zna… možda ti se želja ispuni pa ti se povećaju nakon poroda (ima i takvih slučajeva). 
    grudnjak za dojenje ti je dobra investicija, ali nemoj se ni s tim žuriti jer ne znaš kakve će ti dojke biti nakon poroda. moje su na početku dojenja bile jako osjetljive tako da sam većinu vremena provodila sa cicama na zraku (golišava). obukla bih topić i stavila tetra pelenu unutra. tek kasnije sam počela nositi grudnjake, kad su se bradavice navikle na sisanje.
    ja sam svoje grudnjake kupila u mulleru (obavezno uzmi kupone s popustima, ako već nisi). kupila sam si samo jedan veći grudnjak, ostali grudnjaci su moja regularna veličina. nekad mi i oni znaju biti veliki, ali kad stavim jastučiće za dojenje, popuni se za čas (i jastučići su najjeftiniji u mulleru, osim ako se ne odlučiš za platnene). 

  • Avatar cloudy

    cloudy

    Broj poruka: 3222

    Prijavi adminu

    Draga…nemoj se živcirat..ja sam isto u kategoriji malih sisa prije trudnoće bila…u trudnoći nešto malo narasle ali mlijeka ima dosta,i previše :) tako da se nemoj brinut..nije ti  to dvoje povezano :)

  • Avatar Nalah

    Nalah

    Broj poruka: 2037

    Prijavi adminu

    Također male,sad možda za broj veće i sve ok,ne brini.U bolnici sam se naslušala svakakvih retardiranih komentara od strane sestara iz dječje sobe,jer su mi cice loptastog oblika (kao silikonske ) i imam male bradavice,a sve oko mene su imale viseće kruškaste petice sa bradavicama od pola metra,pa se valjda nisam uklapala u sliku njihovih idealnih sisurdača,dok me patronažna nije utješila i rekla da bi ona ubila za takve    i da su perfektne za dojenje.Mala super cica i nikakvih problema od kad se rodila nisam imala sa dojenjem.

  • Avatar cloudy

    cloudy

    Broj poruka: 3222

    Prijavi adminu

    Nalah…mi to onda imamo iste cice :)

  • Avatar Nalah

    Nalah

    Broj poruka: 2037

    Prijavi adminu

    Hahahaha,fakat

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Hahahaha ja imam dva muskatna orascica….oguljena 

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

  • Avatar cloudy

    cloudy

    Broj poruka: 3222

    Prijavi adminu

    Hoćemo si grupu otvorit?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.