Pismo Djedu Mrazu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Je li vaše dijete ikad pisalo pismo Djedu Mrazu i što je napisalo? 
    Napišite nam koliko vaše dijete ima godina, vjeruje li da Djed Mraz postoji i što mu je napisalo u pismu koji poklon želi pronaći ispod bora. 
    Pet odgovora, koje ostavite do ponedjeljka 2. prosinca u 11 sati, nagradit ćemo s po dvije ulaznice za predstavu “Mraz na božićnom zadatku” u zagrebačkom Kazalištu Trešnja. Predstava je u nedjelju 8. prosinca u 11 sati. 
    https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/igra-i-zabava/osvojite-karte-za-predstavu-mraz-na-bozicnom-zadatku-973 [klokanica.24sata.hr]

  • mama2zg

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    Moj sin nema ni 3 godine pa je za pisanje još prerano :(( …Tek ove godine počeo je kužiti da se u zadnje vrijeme pojavljuje striček sa velikom bijelom bradom.. Mi mu govorimo kako je to Djed Mraz koji voli malu djecu i donosi im poklone… još se nije izjasnio što bi htio za poklon.. ali vjerujemo da bi odgovorio: ‘Htio bi da je sve PO MOM’… jer trenutno je u toj fazi i više mu znači da bude sve po njegovom nego svi pokloni ovoga svijeta…:))

  • anamelita

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Tristan ima 3 godine i vjeruje u Deda Mraza, to je nama Deda jer je bio i kad su mama i tata bili mali, kasnije se zvao Djed i Djed Božićnjak, nama je Deda Mraz ili Dedica, od milja. Pismo ćemo pisati skupa, mama će pisati a on će nabrajati od autića do Tomice, pa čak i vesele juhice koju vidi na reklami. Naći će se tu i pokoji bonbončić i ostali skromniji pokloni jer dedica baš nije pri lovi ni ove godine.

  • gabika

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Moj sin ima 6,5 godina , ide u prvi razred osnovne i škole, i vjeruje u dolazak stričeka sa bijelom bradom, koji voli djecu, a posebno ga veseli jer taj striček nosi poklone dobroj djeci. Zajedno pišemo pismo, iako ima puno igračaka, igračke su još uvijek na listi prioriteta. Ipak ove godine poželio je olovke “piš-briši” u raznim bojama, jer je jako štosno pisati i brisati:))

  • Crvenkapica

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    evo, prenosim u cijelosti :) prošlogodišnje pismo moje kćeri lucije (tada 6g.)

    " DJEDA BOŽIČNJAK
    JA ŽE LIM BEBU ĆIĆABELU
    JOŠ ŽE LIM KOSTIM OD ARIJELE
    REP I GRUDNJAK I KRUNU
    I OD ZLATOKOSE KOSTIM KOSU
    OBUĆA JEDNU SIRENU ALI MUŠKU

    LUCIJA

    TO JE SVE"
     
    … tko zna kakve nas želje čekaju ove godine… :)

  • veverica

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moj sin ima 5 godina i vjeruje u Djeda Mraza.Vec danima prati datume na kalendaru i broji dane kada ce stici…Na  Badnjak obavezno ispod bora ostavlja mlijeko i kolačiće a ove godine je zaključio da mora ostaviti i mrkvu za Rudolfa :) Nadam se da će to uzbudenje i vjera trajati sto duže.A pismo smo napisali prije mjesec dana da stigne na vrijeme do Djeda Mraza..")

  • severv

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moj sin ima 6,5 godina, ne ide još u školu tako da svako pismo pišemo tata ili ja, još uvijek je uvjeren da postoji Djed Mraz, tako da smo već pisali da donese lego kocke Ninjago. Kada je bio manji onda je obavezno tražio sok, čokoladu i autić. Takđer svake godine moramo kod bora ostaviti šalicu mlijeka i kekse, a tjedan dana ranije svaku veče ostaljamo čašu vode jer kaže da bi putem Djed Mraz mogao ožedniti, pa će kod nas malo popiti vode. Njegova sestra koja je mlađa ima 3,5 godine također ostavlja
    šalicu mlijeka i kekse, ove godine je tražila da joj donese veliki paket i nije važno što će biti u njemu, samo neka je veliki paket.

  • Jele14

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Moje mlađe dijete ima 5 godina, a od svoje 2. godine ne prestaje pričati i razmišljati o “djedici” kako ga naziva od milja. Barem jedanput mjesečno se zamaskira u “djedicu”, svakako mu od vate moram izraditi bradu i brkove. Onda u veleeliku vreću natrpa hrpu igračaka i dijeli svima koji se u tome trenutku nađu u njegovoj blizini. Naravno, prvo napravi popis dobrih i onih koji nisu bili baš dobri, pa po tom kriteriju dijeli poklone. Kada smo na moru, uđe u svoj gumeni čamčić i tata ga mora voziti po moru kao sob, a on zamišlja da je čamčić sanjke i veselo maše ljudima na plaži i povikuje : “O-ho-ho, sretan Božić i Nova GOdina”. Naravno, svi se na plaži smiju, jer je kolovoz…
    Uglavnom, pismo “djedici” pišemo nekoliko puta godišnje i tu se navedu svakakve želje:
    “dragi djedice, želim biti tvoj pomoćnik, želim kada narastem biti ti, ne trebam niti igračke, samo da budem kao ti…” . Uglavnom, siguran je u jedno, “DJEDICA POSTOJI!”

  • Tonkica11

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Dora je marljivo napisala i ove godine pismo djedici i patuljcima…svoje želje je i nacrtala :-) Za svaki slučaj, kaže ona, napravila je i ‘'kopiju’' i dala meni…ako djedica zaboravi ili ako se pismo izgubi pa da me može pitati. Naravno svake godine obavezno mu pečemo kolačiće i grijemo mlijeko za ispod bora. prošle godine bila je na jednoj predstavi gdje je ‘'obučeni djedica’' pokazivao dječici gdje i kako prima pisma njihova, gdje se igračke rade i sl…., a ona bez ustručavanja pred svima digne ruku da ga pita nešto i kaže: ‘'Samo da te pitam na vrijeme…jel ti sigurno stiglo moje pismo?’' Samo neka dječica vjeruju čim duže u čarolije :-)

  • volah

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moje mlađe dijete ima 3 godine, i nije još nikada pisao pismo Djedu Mrazu jer ne zna još pisati ali je ove godine izrazio želju da mama i tata pišu djedici pismo kako bi mi donio na poklon puuuno plastelina, autića i drugih igračaka (slikovnica sa naljepnicama i bez naljepnica) a svakako da moramo napisati da mora donijeti i poklon njegovom (starijem) braci koji će biti nove naočale za vid jer braco stalno gubi svoje u školi. Vjeruje u Djeda Mraza iako ga se do prošle godine bojao a sad mu se Djedica jaaako jako sviđa. Jako se veseli jer sam mu rekla da ćemo pjevati djedici Božićne pjesme pa ga moram učiti koje su to jer jako voli pjevati.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.