Koja je vaša najbolja priča za uspavljivanje?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Koja je vaša najbolja priča za uspavljivanje? Prepričajte nam u par rečenica omiljenu priču vašeg djeteta od ponedjeljka, 7. srpnja do petka, 11. srpnja u 11 sati, a vaših deset odgovora nagrađujemo poklon paketom BioGaia.
    https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/zdravlje/za-brzi-oporavak-od-proljeva-i-povracanja-1689 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Mi se najčešće uspavljujemo uz večernju molitvu, baš ko baka mene nekad. Anđele čuvaru mili nam je najdraža. Ponekad još nakon molitve ispričam klasičnu crvenkapicu i uglavnom  zaspi prije kraja.

  • Avatar Kwasga

    Kwasga

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Naša prva avantura s pričama prije spavanja je Hobit. Zasad je Bilbo imao posjetu patuljaka i pridružio im se u pustolovini… :)

  • pletenica

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Moja “autorska” priča je o Leptirici Miji koja svakodnevno proživljava avanture vezane uz malo i odgojne pouke - kako hoda do škole, s kime smije razgovarati i sl. Jedini je problem kada me traže da ponovim priču od sinoć, a kako su “autorske” malo mi je problem sjetiti se kako je točno glasila ta “od sinoć” :)

  • Naty

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Naš mali večernji ritual započinje listanjem slikovnica i pričanjem priče za laku noć.Najbolja priča za uspavljivanje nam je priča o medvjedu Brundi.Svaku večer ispričam joj neku novu aventuru koju je medo doživio, a ona sa zanimanjem prati priču i jako brzo utone u san.

  • Avatar Zarita2

    Zarita2

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Moja najmanja princeza je još mala da bi razumjela radnju priće,ali zato obožava gledati u mene i pratiti moje pokrete,otvaranje usta i osmjeh dok joj citam,srednjoj je sedam godina i svaku većer ista prića,na moje pitanje što cemo veceras citati uvijek je odgovor vuk i sedam kozlića,dok to slušam sjetim se sebe kada sam bila djete jer je to bila i moja omiljena prica. prica o mami kozi i njenih sedam kozlića koje je ukrao strašni vuk,a najmanji kozlić koji se sakrio u sat sve je ispricao svojoj mami i naravno ona je bila taj mali kozlić koji krece u spašavanje svojih brace i sestara,do kraja price gdje se mama koza vraca sretno sa svojom djecicom kuci,moja princeza vec duboko spava.

  • Avatar jelkaznatizeljka

    jelkaznatizeljka

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Nas malac voli bilo kakve price,samo da mu pricamo i pjevamo pa se pretezito te pjesme i price sadrze moljakanjem da zaspi,neki put to ide “Matija spava jel mamu boli glava” “Matija mali voli spavati,kad se probudi idemo klopati,puno ces se s mamom igrati,ajde spavaj da budes veseli” dok se price sadrzavaju prepricavanju zajednickog dana igre i pjesmi :)

  • Avatar lilianaa

    lilianaa

    Broj poruka: 363

    Prijavi adminu

    Najbolje price su one koje dolaze iz srca i nose poruke, a najvise volim pricati price inspirirane svakodnevnim situacijama. Dijete se cesto suocava s novim dogadajima gdje treba dokuciti kako se treba ispravno ponijeti, a to se najlakse docarava pricama. U mom slucaju se radi o Medi Edi koji svaki dan dozivljava nove anegdote.
    S druge strane, price za laku noc po mom misljenju trebaju biti lagane, s jednostavnom tematikom i sretnim krajem kako bi dijete sto bezbriznije i smirenije utonulo u san. Primjerice, mozete i sami primijetiti kako mnoga djeca placu uz pjesmu Zeko i potocic jer im je ocito jako tuzna. Moja ideja je bila ta da prepricam pricu o zeki i potocicu sa sretnim krajem. Iz te perspektive, zeko je zajedno s mamom zecicom i sekom zecicom obozavao potocic nedaleko svoje kuce. Svaki ga je dan posjecivao i igrao se kraj njega do crnog mračka. Obozavao je šum potocica i njegovu prekrasnu boju. No jednog dana je dosla hladna bijela zima i potocic je nestao. Zecic je bio jako uplasen i tuzan jer ga nigdje nije mogao naci pa je krenuo u potragu za njim. Redom je ispitivao sve sumske prijatelje za svoj potocic, no nitko nije znao gdje se sakrio. Uputili su ga Kraljici Zimi jer su bili uvjereni da ona zna odgovor te je odskakutao k njoj pitajuci je za potocic. Hladna Zima se iznenadila hrabroscu malog zeke pa mu milo objasnila da je priroda takva da je potocic trenutno njeno vlasnistvo ali da ce ona uskoro na put te da ce mu ostavit potocic na koristenje do naredne godine. Zecic se razveselio i odskakutao kuci. Svaki dan je provjeravao jel Kraljica Zima otisla na put. Nakon nekog vremena, sunce mu je obasjalo prozorcic, on je veselo provirio van i ugledao svoj potocic. Poskocio je do neba od radosti i razglasio vijest po kuci. Cijeloj obitelji zecica srca su se ispunila veseljem te su svi odskakutali do potocica gdje su proslavili njegov povratak. 

  • vanja_cro

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Snjeguljica je od kada znam za sebe najbolja priča za laku noć :-))))

  • Avatar Leptirić

    Leptirić

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Ona o Maci papučarici-priča iz koje klinci nešto poučno i nauče -otkad su gledali istoimenu predstavu u kazalištu lutaka,zaista im je postala omiljena:)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.