Zaštita od sunca

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Koliko pazite na zaštitu djeteta od sunca, u koje vrijeme boravite na otvorenom, koristite li zaštitne kreme ili odjeću?

    Svoje odgovore napišite u raspravi ispod članka, jer ćemo ih pet nagraditi NIVEA Sun dječjim sprejem u boji. Nagradni natječaj traje od ponedjeljka 23. do petka 27. lipnja u 11 sati.
    https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/zdravlje/darujemo-vam-pet-nivea-djecjih-sprejeva-za-suncanje-1575 [klokanica.24sata.hr]

  • anchy24

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Pazim jako na zastitu od sunca jer imam bebu od 8,5 mj i znam da je ono sad najosjetljivije.  Ne izlazim s njim po najvecem suncu od 10:00 do 17:00h tek kasnije kad je manje vruce i kad nije toliko vise opasno biti vani. Inace ga zastitim kapom i odjecom jer znam da s tim necu pogrijesiti al ipak sam svjesna da odjeca nemoze prekriti svaki dio tijela.

  • bolu

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

     Svoju djecu od 6 i 12 godina pazim kremicama prva dane boravka na moru koristim zaštitni faktor 50, a nakon što dobe malo bojice sa 30, starijeg sina trebam nagovarati da se stalno maže dok kćer se sama maže čak pretjerano te naravno šerić i kapa na glavu

  • angellah

    Broj poruka: 32

    Prijavi adminu

    Iako imamo tek mjesec dana, naši izlasci su sve češći. S dolaskom vrućeg vremena namjeravamo se šetati samo u jutarnjim i večernjim satima te zaštititi izložene dijelove tijela kremom s vrlo visokim faktorom. Šeširić je također obavezan. I tako zaštićeni pokušat ćemo se držati hladovine. Mama će hvatati boju kada beba nije u blizini. Sunce je ionako dosta opasno tako da nam je zdravlje važnije od preplanule boje.

  • stanka.frlan

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Jako pazim na zaštitu djece od sunca.Zlatno pravilo je da od 12 do 17 nikada ne idu na sunce,a i ostatak vremena je dobro da provedu u hladu.Uvijek pazim da imaju šeširić i nekada čak i majicu koja štiti od zraka a najbitnija je dobra krema sa visokom faktor 50 i nanositi ju nakon svakog izlaska iz mora bez obzira šta piše da je vodootporna.I naravno doma djecu namazati uvijek prije dolaska na plažu.

  • Avatar ANKA4

    ANKA4

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moje dijete od rodenja ima osijetljivu kozu tako da jako vodimo brigu da ju sto vise zastitimo od sunca do sad smo uvjek koristili samo niveu sun za dijecu(faktor 50) i kad moramo bit na suncu stime ju zastitim inace izbjegavamo sunce od 11 do 5 tek smo poslje vani,ovo lijeto idemo na more a jos nismo kupili nasu niveicu tako da bi nam dobro dosla.

  • alsa

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moja curica ( 5 god ) šeširić je birala sama, tako da ga nosi i sjeti se čak i ako mama zaboravi . Naravno mama je birala tkaninu, a ona boju, bitno da je rozi.  Kada vidi mene da se mažem kremom, onda ni za nju više nije problem nego užitak, tako da smo obje imamo zaštitu . Pokušavamo izbjeći najače sunce, hvatati hlad kad moramo i piti puno vode uvijek.

  • maja86

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Ja sam sa svojom djevojcicom imala samo prvu godinu kada smo isli na kupanje onda je jako pocrvenila ali posli toga ne inace je malo prirodno tamnija sto naravno nista ne znaci da ne bi mogla pocrveniti:

  • tataodformata2

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Budući da naš najmlađi sin ima malo manje od  tri god.i k tome je svijetle puti ,zaštita od sunca nam je i te i kako bitna.Kad smo na moru na plaži smo ujutro i kasno popodne.Na glavi je obavezan plavi šeširić koji je naslijeđen od srednjeg brata.Kremice i mlijeko za sunčanje visokih faktora je pod obavezno u 
    torbi za plažu.A budući da i mama ima problema sa sunčanim pjegicama i ona ih koristi tjekom cijele godine.

  • Nanji

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Kao dijete imala sam opekotine od sunca, bilo mi je to gorko iskustvo koje mi je usadilo i nekakav strah od sunca. Moju djecu strašno pazim od sunca. Ljeti nose svjetliju odjeću, zaštita od sunca je obavezno veći zaštitni faktor i naravno kvalitetna zaštita. Na moru je kupanje u prijepodnevnim satima, zatim odmor u hladovini ili popodnevni spavanac, a kupanje potom opet oko 17 sati…..Eto da sam ja imala barem dio te brige, vjerovatno ne bi imala traume od sunca i sunčanja. Pusa svim malim sunašcima i čuvajte se!!!!!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.