Zašto moje dijete grize?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Jeste li i vi nekad doživjeli da vas dijete ugrize? U kakvoj situaciji se to dogodilo i kako ste reagirali?

  • Avatar alenka

    alenka

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Moj sin (2 godine) me vrlo često grize, ali sam odavno shvatila da je to od dragosti i ljubavi. A ljubav boli, zar ne :-)?

  • zhorv

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Mi smo sad stari 13 mj.i zadnja 3 mjeseca me gricka.kad mu kazem da mi da pusu obavezno me i ugrize.nikog drugog ne grize vec samo mene.nikad ne iz ljutnje vec iz dragosti kad me vidi pogotovo kad dodjem s posla pa me nije vidio skoro cijeli dan 

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Moj ima 10 i pol mjeseci i stalno me grize i isto grize samo mene, tatu recimo ne. Cim me vidi da sam sjela na pod zaleti se k meni i pocne sliniti i grist me. Kako kaze Ivana35, ljubav boli :-)

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • martina.sormazban

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    Moja curica ima 18 mjeseci i uglavnom grize svog brata koji ima 3 godine. Ja vidim da ona to radi iz dragosti ali je problem sto ugrize do krvi. Mene isto grize, recimo kad je zagrlim ugrize me za rame. Problem je sto grize tako jako, moj sin uvijek place i pun je oziljaka. Kako to sprijeciti?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.