Jesenske bebe/mame 2018

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Jelennnna

    Jelennnna

    Broj poruka: 531

    Prijavi adminu

    Teta55

    Jelena, onda smo jedan dan razlike, pratimo se :) Zadnji put mi je na 6+2 bio plod od 5mm sa poz. srcanom akcijom, ovo je ipak 4 dana manje, a i nezz tocno od kojeg odnosa je bila oplodnja, bitnije mi je samo da sve napreduje svojim tokom, iako cu strepiti sad jos par tjedana dok ne prodje ovo kriticno razdoblje, jer mi plod uvijek stane na 7+1..


    Ja sam isto slicno prozivila ima par godina rani spontani. Sad sam sebi zacrtala u glavu da je sve drukcije. Drugi plod, druga ja . Tako da uopce ni ne pomisljam da moze lose sta se desit. Nekako sam cila pozitivno nabrijana. vec sam danas njuskala proljetne haljine kad mi drobac bude veci. Zamantrala sam si u glavu da nam je svaki novi dan velika pobjeda i radost jer puno vise volim bit ovako trudna no ne-trudna

    [lilypie.com]

  • Avatar sarajka

    sarajka

    Broj poruka: 276

    Prijavi adminu

    Schinin

    sarajka

    Cure, jeste li radile krvne pretrage? Ja sam se malo zabrinula jer mi je glukoza u krvi 5,1 . A, procitala sam na netu da je to granica za gestacijski dijabetes.

    Nemas razloga za brigu, 5.1 je jos u granicama normale, osim toga gestacijski dijabetes se nikad ne dijagnosticira na osnovu jednog mjerenja neg samo poslije kompletnog ogtt! Ne brini, bude to sve dobro


    Hvala ti, odmah mi je lakse….🙂 Mada i nije mozda lose sto sam se uplasila da malo pripazim sa hranom, jer sam pocela u posljednje vrijeme jesti slatko, nekako mi se to najviše i jede ali moracu uvesti neke restrikcije! 

    https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png [lb1f.lilypie.com]

  • Deleted user

    Broj poruka: 1038

    Prijavi adminu

    Jelena, ma nisam niti ja nijednom mislila da ce se nesto lose dogoditi, pa opet jest, to je jednostavno tako..
    Tako i ja vec gledam opremu za bebu i sve, bolje nego da guglam neke lose stvari :)

  • pandica1805

    Broj poruka: 257

    Prijavi adminu

    Schinin zasto ne casu vina? Dobro je za krv ha ha
    Ja obozavam popit pivu i u prosloj trudnoci mi je bas godilo hladno psenicno pivo hehe 
    A zivim u Stuttgartu :)

  • Avatar Dija85

    Dija85

    Broj poruka: 742

    Prijavi adminu

    Baby.k

    Hvala na dobrodošlici, vidim ima nas dosta.
    Vi koje radite, planirate li na bolovanje i kada? Ja radim u ducanu s odjecom i obucom, i htjela bih nakon pregleda odmah na bolovanje. U ducanu stojim po 8 sati, svaki tjedan dolazi brdo kutija robe i jednostavno ne zelim riskirati. Sto vi mislite?


    Ja radim u kladonici. Posao nije težak, sjedim i tipkam. Ali evo upravo sam odradila 11 sati smjene. Od 9 ujutro do 20 h navecer. Vec sam sad u krevetu. A mučnina mi svaki dan traje do negdje 15 h pa prestane. Tako da otići ću čim obučimo novu curu. To je za neka tri tjedna. 

    [lilypie.com]

  • Avatar Lemon

    Lemon

    Broj poruka: 1031

    Prijavi adminu

    Ja sam trudna 4+5 po ZM. Primijetila sam blago smeđi iscjedak, jako je slab i nadam se da nije ništa..  Moramo paziti na sebe i misliti pozitivno. Vidim da pišete o poslu, meni je posao uredski, ali zna biti stresno, voljela bih raditi do kraja, ali ako ću morati na čuvanje, budem otišla ranije

    💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️
    [tickerfactory.com]

  • Avatar Schinin

    Schinin

    Broj poruka: 498

    Prijavi adminu

    pandica1805

    Schinin zasto ne casu vina? Dobro je za krv ha ha
    Ja obozavam popit pivu i u prosloj trudnoci mi je bas godilo hladno psenicno pivo hehe


    za mene je svaki alkohol u trudnoci tabu, znam da dosta lijecnika kaze kako nije problem tu i tamo sto popiti ali je cinjenica da je alkohol stetan i da na kraju nitko ne zna kako i male kolicine utjecu na embrio/fetus…kako vece kolicine utjecu je po meni horor  a vina bi trebala popit sigurno hektolitar ili vise da popravim krv a pivo ne mogu ni da smislim, najezim se kad pomislim na njega 
    dodjemo ti nekad u posjet u Stuttgart, dragi mi je iz Achern i veliki je fan od FC Stuttgart, pola jutra je “mitgefiebert” dok su igrali

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • Avatar Schinin

    Schinin

    Broj poruka: 498

    Prijavi adminu

    Sarajka nema na cemu  i drugi puta vrlo rado 

    Teta55 sretno sutra na pregledu! obavezno se javi

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • Lolypop

    Broj poruka: 107

    Prijavi adminu

    Pandice blizu smoooo..postoji li mogućnost da te kontaktiram privatno negdje :D

  • Deleted user

    Broj poruka: 507

    Prijavi adminu

    Aleksandra, ja upravo buljim u prašinu oko stola dok ti ovo tipkam i opet, nije svijet propao. Beba je najvažnija, a poslovi će naprosto morati čekati. Neće zlobni komentari susjede ili nekog nevažnog na prašinu u kući naškoditi bebi. Tko šljivi prašinu, robu i te gluposti. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.