Kako čuvate uspomene na svoju djecu?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Kako čuvate uspomene na svoju djecu?

    Dva odgovora koja nam ostavite u raspravi ispod članka od utorka, 7. listopada do ponedjeljka, 13. listopada u 11 sati nagradit ćemo Prvim otiskom, 3D otiskom dlana/stopala djeteta unutar drvenog okvira.
    https://klokanica.24sata.hr/roditelji/baka-i-djed/unuk-me-nije-postarao-nego-pomladio-2046 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar Tina0208

    Tina0208

    Broj poruka: 2756

    Prijavi adminu

    moja malena tek ima malo manje od 2 mjeseca,ali svakodnevno ju slikamo i razvit cemo sve njezine slikice pa da ju mozemo svako malo gledat u albumu kako raste i napreduje i kako je nekad mala bila.. takodjer sa veseljem ispunjavamo radosnicu..

    Laura 21.08.2014 :-*

  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Osim milion svakodnevnih fotografija i snimaka od prvoga dana vodim dnevnik o odrastanju mog švrče ;) Pišem koje ga aktivnosi vesele, što voli papati, gdje smo ga vodili kako mu se svidjelo, koje geste koristi, kakve nestašluke izvodi i tako sve zanimljivosti koje se izdana u dan javljaju. Al najviše od svega volim provodiit vrijeme s njim, mirisati ga, gledati ga da što više toga zapamtim u svom sjećanju jer je ono ipak najvrijedniji spomenar!

  • Avatar MrSandrica

    MrSandrica

    Broj poruka: 91

    Prijavi adminu

    Naš maleni ima tek 2 i pol mjeseca ali ima već bezbroj fotografija i snimki…za sad nemamo neku drugu uspomenu jer je još maleni ali rado bi imali otisak za uspomenu :)

  • Avatar Zarita2

    Zarita2

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Imam tri predivne curke i od svake sam sačuvala test na trudnoću sa datumom sa stražnje strane i sada zamislite kako mi taj datum izmami osmjeh na lice kad pogledam svoju najstariju cerku kojoj je 15 godina. Svaka ima i svoju knjigu uspomena sa svim važnim datumima,pramenom kosice i prvim mliječnim zubićem. A u posebnoj kutijici stoje naše narukvice iz rodilišta. Jedino taj otisak stopala nemam i to bi voljela napraviti ovoj najmanjoj princezi koja ima jednu godinu.

  • zzzada

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Naša su djeca odrasla, a na njihove prve dane podsjećaju nas fotografije, nekoliko video snimki, dnevnik koji sam vodila, pramenčić kose, nacrtan otisak stopala i ručica, crteži iz predškolske dobi… 
    Ovaj poklon bih proslijedila svojoj maloj kumici koja će sada ima 3 mjeseca.

  • Avatar ninanesto

    ninanesto

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Imam dva sina i dvije ogromne kutije, za svakog po jednu. U njima čuvam njihove male narukvice sa brojem iz bolnice, njihove prve zubiče, prvu kosicu…također se u njima nalaze njihovi likovni radovi, umjetnička djela rekla bi ja….pa sitnice kao štu su kamen u obliku srca koji je stariji našao na prvom ljetovanju, pozivnice za rođendane..ma sve što bar nama predstavlja veliku vrijednost. A o albumima sa slikama neču ni pričat…cijeli jedan ormar je rezerviran samo za njih.

  • Avatar bobac2

    bobac2

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Mi smo stari 2 i pol godine i imamo jednu kutijicu gdje spremam uspomene od trenutka kad smo saznali da nam stize! Pospremila sam test za trudnocu,sve slikice s ultrazvuka,bolnicke narukvice,odjelce bodic strampice i kapicu u kojim je izasao iz rodilista, krsnu haljinicu i svijecu,prve cipelice te radosnicu! Ako budem ziva na dan njegovog vjencanja cu mu to uruct! Tako cemo i za bebicu koja nam stize pocetkom treceg mjeseca! 

  • Avatar tena123

    tena123

    Broj poruka: 633

    Prijavi adminu

    imam jedno pitanje, gdje nabavit tu radosnicu?

  • marina289

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Nasa curica ima 14 mjeseci i za nju sam napravila veliku radosnicu. Od rodjena do prvog rodjendana lijepila sam slike vaznih trenutaka, cestitke povodom rodjenja i krstenja, narukvicu, kosicu, gumbice s prvih vestica. Sve sam lijepo ukrasila masnicama, cipkicom i sarenim trakicama. Jako lijepa uspomena. Nadam se da ju nece izgubiti ili potrgati :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.