Kako znate da ste dobra mama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar adokler

    adokler

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Iako se često osjećamo neisigurno u svoje majčinske sposobnosti, ima i onih dobrih trenutaka kada znamo da zbilja dobro radimo svoj posao. Što je to kod vas? Možda kad dijete nešto napravi ili kaže, ili kad samu sebe iznenadite nečim što niste ni znali da možete?

  • Avatar BellyLu

    BellyLu

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    ne mogu to znati…mogu joj dati sve najbolje od sebe, mogu se potruditi educirati, ici u korak s vremenom, napredovati skupa s njom…truditi se pa kako bude. zasad se osjecam kao super savrsena majka vodjena cistim instinktom. :)

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Ja znam da sam dobra mama kad mi curka dođe bez razloga i da mi pusu i kaže da sam baš dobra i da me voli :) Eto :)

  • Avatar Storm

    Storm

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu
    Uvijek se preispitujem, ali na kraju dana znam… Daleko sam od savršene mame iz knjige. Ali znam da uglavnom imam stvar pod kontrolom. Zdravi su, čisti, suhi, siti. To je ono osnovno, jedinstveno svima. Pošaljem ga u kaznu a najradije bih vrištala od bijesa i nalupala ga po guzici. 😡
    Objašnjavam i odgovaram na tisuću zašto iako mi glava zvoni. Izvučem zadnje atome energije da ga odvedem u parkić ili na svježi zrak, da se prolufta jer je sklon bronhitisima. I tako… Daleko sam od idealne mame, ali vidim da je moje dijete sretno. Pa onda valjda ipak nešto radim dobro.
  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Evo jedan primjer od jucer… Dobila sam i trbuh me, po obicaju, rasturao. Ne znam kako ali moj mis je to osjetio i svako malo je dosao do mene i stavio mi glavicu u krilo (kao tjesi me). To je radio citavo popodne. Dobra sam ja mama. :-)

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    A, ponekad urlamo, nerviramo se, svašta kažemo, ali mislim da je svaki roditelj koji je tako silno želio dijete dobar roditelj. Mislim da nema ljepše nego biti mama!!!:-)
    Neki dan dođem po nju u vrtić i vidim nešto izvješeno na panou: “Zašto voliš svoju mamu”  a moje djetešce odgovara “ zato što se igra i druži sa mnom” Meni je to bilo dovoljno!!!

  • mama@

    Broj poruka: 1365

    Prijavi adminu

    Moja mala je u školi (1.r) morala napisati zašto je njezina mama najbolja mama.. Ona je na to rekla: Moja mama je meni najbolja jer me zna čuvati i voljeti. Zove me svojim vražičkom, a njih je jako teško čuvati i voljeti. Moja mama je meni najbolja mama na svijetu jer je moja mama meni najbolja mama . ..

    Ne smatram se extra mamom jer to sigurno nisam, mislim da nitko nije… Svi mi vičemo, ljutimo se ali opet se vidi kad se uspije u svojim dobrim namjerama. Svaki poljubac djeteta vrijedi i govori koliko smo daleko dogurali i uspjeli. 

    [lilypie.com]

  • biserka

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    moja me kćerka nikada nije uvrijdeila

    bisera

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.