Tatina priprema za dolazak bebe

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Kako se tata priprema za dolazak bebe?
    Pet odgovora na ovo pitanje koja nam ostavite od četvrtka 7. do srijede 13. kolovoza do 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna ‘Priručnik za vlasnike malih beba’ u izdanju Knjigre.
    https://klokanica.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/prirucnik-za-vlasnike-malih-beba-1784 [klokanica.24sata.hr]

  • Vlatka26

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Mom suprugu nije bilo nimalo teško sudjelovati u trudnoći od samog početka. Trebam roditi 22.11.2014. i svako razdoblje nosi za sebe drugačije pripreme. Zbilja sudjeluje u svemu. Počevši od promjene u prehrani pa do biranja svih pojedinosti potrebnih za kupnju. Ide sa mnom na preglede, priča bebi u stomaku, predlaže načine odgoja, čita odgovarajuću literaturu pa komentiramo i sl. Beba je jako željena i jedva čekamo da ju upoznamo pa se sukladno tome i ponašamo.

  • Avatar Marinica27

    Marinica27

    Broj poruka: 24

    Prijavi adminu

    U nasem slucaju u iscekivanju nase curice koja nam dolazi krajem 11.mj tata se priprema na nacin da redovito vjezba,trci i vozi bicikl jer kaze da mora biti spreman i fit (u kondiciji) kako bi mi maximalno mogao pomoci oko nase curke a i lakse trcati za njom po parku :) uz navedeno tata rado upija sve informacije i iskustva sa foruma Klokanice :)

  • ivanaboro

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Kod nas tata takodjer sudjeluje u pripremi svih stvari za bebu, ide s nama na ultrazvuke,prica bebi i pjeva joj, cita o prvim danima-o ritmu bebinog spavanja i budnosti, ali uz sve to, mislim da neeeema pojma sto ga ceka….kaze da sve to kao da se dogadja nekom drugome, jos uopce nije ful svjestan da nam nas mali andjelek stize pod borom za novu godinu kao najveci poklon ikad!!!

  • angellah

    Broj poruka: 32

    Prijavi adminu

    Naš tata je išao na tečaj prije poroda i slušao i njezi beba. Također je slušao moje izvještaje sa tečaja o dojenju i psihičkim promjenama kod mame nakon poroda. Govorila sam mu o problemima u dojenju, potrebnoj podrški i famoznim skokovima u razvoju. To nam je puno pomoglo kad sam bila nesigurna u svoje odluke i postupke, a on je došao sa informacijom koju je čuo od mene ili na tečaju. Znao bi me podsjetiti na nešto što sam zaboravila. Kad je bilo najteže objektivno je primjenio znanje koje je stekao i pomogao mami da se vrati u normalu 

    A sve je to prilično bitno kad je s vama jedna nova osoba.

  • Avatar MarijaŠ

    MarijaŠ

    Broj poruka: 1925

    Prijavi adminu

    Naš tata sudjeluje u svemu od samog početka… Svaki tjedan zajedno čitamo koje nam promjene donosi novo razdoblje, sudjeluje u svim pregledima, također u kupovini namještaja za našeg sinčića, kolica, odjeće i najsitnijih detalja. Gleda poučne videe na internetu kako bi bio što spremniji za dolazak našeg prvog djeteta koje nam prema vjerojatnom terminu poroda dolazi već za 15-ak dana (22.08.). Također, od velike je pomoći meni, jer je pun podrške, utješnih riječi i jer sudjeluje u svakom aspektu, kako trudnoće tako i promjena koje je ona donijela meni kao ženi, osobi, karakteru. Aktivno je sudjelovao na trudničkom tečaju, i ako nas ništa ne spriječi u tomu, sudjelovat će i u samome porodu, pa ćemo skupa podijeliti prve trenutke sa našim sinom, čemu se jednako veselimo i sa velikim žarom očekujemo! 

    Krešimir 19.08.2014. <3

  • anita_10079

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Najprije osjecaj ponosa sad kada zna da dolazi nesto veliko nesto sto ce nam promjeniti zivot 
    Tata za svoju curicu sve sprema procitao je sve knjige pa je polako poceo pripremati stan za njegovoj mezimici bude sto ljepse u kupovini je mami sve pomogao zelio je sudjelovati u svemu tako da mama nista nije sama kupila.
    Takoder se zelio odmoriti od svega da ude odmoran u novu ulogu za koju dosad nije ni znao, zna da ces nam trebati puno ljubavi i strpljenja.
    Tata je pomogao kupati, uspavljivati i sve sto treba oko nase male mezimice ali nista to nebi bilo tako da nije spreman i poducan usao u svoju najljepsu ulogu a to je uloga TATE :)

  • flower7

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Tata i ja smo skupa biralu svu potrebnu opremu za nasu bebicu a poslije je tata uzivao u sastavljanju krevetica. Procitao je jednu jako zanimljivu knjigu o dolasku bebe na svijet i kako postupati u odredenim situacijama i novim okolnostima. Htio je biti spreman za naseg malog slatkisa!

  • Avatar Slavonka5

    Slavonka5

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Tata se priprema za porod tako da ide svaki puta na uzv  i zadivljeno gleda našeg deckica. :) Uskoro idemo na tečaj :)

  • Avatar Tina0208

    Tina0208

    Broj poruka: 2756

    Prijavi adminu

    Tata je procitao more literature o malim bebama…pregledao sve moguce filmice na internetu…svaki puta me zvao i prije nego bih obavila kod doktora kako je nasa beba i dali ima kakvih promjena..veseli se svakom novom danu jer svaki tren trebamo upoznati nasu princezu. Termin nam je prosao prosli tjedan i sad se ne moze docekati kad ce ici samnom na porod,nebi to propustio za nista na svijetu. Ova knjiga bi nam uvelike pomogla savladati “najvece” brige kad nam beba stigne posto zivimo odvojeni od staraca i nemamo nikog iskusnog pri ruci ako nesto zaskripi. Mislim da bi ju tata sa velikim zarom citao jer mu literature itekako vec ponestaje..

    Laura 21.08.2014 :-*

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.