Izlasci do 11 sati

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar happymum2

    happymum2

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Imam kći koja ima 12 godina i koja izlazi sa svojom “ekipom” svaku noć oko 19 sati a vraća se u 11 sati.
    Počela me stvarno brinuti jer se ponaša malo čudno i kad je pitam tvrdi mi da se samo zabavlja i ne obraća pažnju na sat.Ali ja mislim da je nešto drugo u pitanju,a i tinejdžeri s kojima se druži su stariji od nje.
    ŠTO SAD JA DA RADIM???
    Nemam srca joj zabraniti izlaske a i bojim se da se nešto događa tokom izlazaka.

    Just be happy all life

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Pozdrav, moje dijete je jos jako malo i sve to me tek ceka. Ali nekako mi se cini da dijete (ona doista jos je dijete) od 12 god nema sto traziti vani do 11 sati i jos k tome svaki dan. Jeste li joj postavili “policijski sat”? Ako jeste i ne pridrzava ga se, ja bih joj sasvim sigurno zabranila izlazak, da shvati da mislim ozbiljno. Znam da je tesko, i da nemate srca, ali to je na koncu konca za njezino dobro.
    A sto se tice toga da se bojite da se tokom izlazaka nesto dogadja, sto konkretno? Na sto sumnjate? Cega se bojite? I da li vam je za tu sumnju i strah dala povoda?

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • hanaavmedoski2

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Prerano je jos za to…neka izlazi do 9h i to joj je puna saka brade,ako ne ispostuje dogovor kaznite ju da nema izlaska tj. dana i naucit ce se,a zasto se ne druzi sa svojim vrsnjacima?

  • lucija8

    Broj poruka: 67

    Prijavi adminu

    meni je to isto malo kasno,moj ima 10 god i moze ostat do 8,najduuze do pola 9 ako se dogovorimo.Mislim da u toj dobi dijete do 11 nema sta trazit vani

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Jasno pokazite da ste vi roditelj njoj, a ne ona vama. Jednom kad izgubite autoritet tesko cete ga opet steci. Sto ste popustljiviji to dijete vise koristi I gura po svome. Jos je dijete. Moje misljenje je da nema sto dijete raditi vani do 11 sati s drustvom starijim od sebe jer su to ipak skakljive godine, pubertet, hormoni divljaju, prekretnica lagana gdje je koliko god roditelj bio odbojan dijetetu, prijeko potreban da ga odvede na pravi put I pomogne mu naci sebe, razluciti dobro I zlo I odvagnut kome treba vjerovati, a kome ne, ali vi ste roditelj svojoj curici I na vama je da odlucite sto cete I kakp cete. :)

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

  • tanja22

    Broj poruka: 44

    Prijavi adminu

    Zaista mislim da ima mjesta za brigu.

    tanja

  • Avatar Gricko3

    Gricko3

    Broj poruka: 625

    Prijavi adminu

    Ja s 12 sam kuci morala do 10 ali ljeti, zimi tu u ulici se igrali do 9 al to je da me mama vidi s balkona tako da me pustala do kada su i svi moje dobi. Ako sada smi do 11, onda do kad ce s 15? Jer s 15 vecina dolazi kuci do 11 radi policiskog sata koji se u mom mjestu stvarno prizdraza. Ja sam s 16 zavrsila u postoji jer sam izvela psa prosetat u 11:10 i mene i psa u policisku auto i u postaju mozda je smjesno al sta se danas sve desava. A i ako ste joj to vec dozvolili tesko da ce te mirnim razgovorom to oduzet i smanjit vrijeme.


    PseudoHTML, UBBCode and BB Code
    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

    Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.