Kako vaši školarci provode ljetne praznike?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Kako vaši školarci provode ljetne praznike?

    Jedan odgovor na ovo pitanje koji nam ostavite od srijede 18. lipnja do utorka 24. lipnja do 11 sati nagradit ćemo ljetnim kampom “Let, letenje, letači i znanstvena čuda leta” u Novim Dvorima u Zaprešiću u organizaciji Fora radionica u trajanju od pet dana, od 30. lipnja do 4. srpnja, a u nagradu je uključen i kombi prijevoz.
    https://klokanica.24sata.hr/skolarci/slobodne-aktivnosti/osvojite-ljetni-kamp-za-male-znanstvenike-1646 [klokanica.24sata.hr]

  • branchy

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    moj školarac je završio drugi razred osnovne škole. svako ljeto mu pokušavam nekako “osmisliti i ispuniti” vrijeme jer nismo od onih koji mogu čitave praznike provesti na moru. najčešće dani počinju s:“mama, jel idemo nekome danas?” pa nedugo zatim- vani žega (napomena:soba prepuna svega i svačega za igru i zabavu) :“mama, meni je dosadno.” nakon ručka:“ mama, jel mogu sad van?”. pustim ga-popeo mi se navrh glave. vraća se:“a mamaaaa, kipuće je vani!!! nema nikog!” popodne izmilimo do maksimira ili u neku hladovinu, bazen, kino… ali i dalje očekuje neku vrhunsku zabavu made by mama. a stvarno mi je teško nekad biti majka-kreativka. :)

  • Avatar VERONIKAJUKIC

    VERONIKAJUKIC

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Imamo dva školarca i nije jednostavno nama roditeljima ispuniti im dan.Uglavnom trudimo se da im ljetni praznici budu što kvalitetnije iskorišteni. Vožnja biciklima,parkovi, šetnja šumom, bazeni, kina…. Ponekad uskače baka tako da malo promjene okolinu i aktivnosti.  A vikendima uživaju u seoskoj idili i prirodi :)
    Ljetni kamp je odlična ideja za djecu da što kvalitetnije provedu vrijeme za praznike, pogotovo za roditelje koji rade i nisu u mogučnosti  posvetiti se svojoj djeci u toj mjeri  koliko je djeci potrebno. Našem  mlađem školarcu ( 8 godina) se jako sviđa ova radionica i sa guštom bi išao 

  • kaki

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Uvijek svi zajedno odemo barem tjedan dana na more, sin malo ode i kod ujaka na selo, a dok je u gradu, a mi radimo, već se uglavnom sam snalazi, dogovara se s prijateljima, idu na bazene ili vožnje biciklima, kad je doma gleda televiziju, igra igrice…, ali bi bilo dobro imati neku “pametnu” aktivnost i za ovo vrijeme

  • dora2

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Kao što i ostali kažu, dosta je teško ispuniti djetetove praznike….., a onda nekako brzo dođe 9. mjesec kada počinje škola i sve one obveze uz “baš moram”. Dijete i ja smo ove godine odlučili ispuniti praznike smijehom i veseljem i iskoristiti svaki trenutak…….. i kada uhvati “meni je dosadno” mi ćemo je pretvoriti u zabavnu dosadu, upotrijebiti maštu, a mama će ponovo otkriti dijete u sebi!!!!! Mom školarcu bi ovaj kamp jako godio da bez zadrške napuni svoju maštu i upozna nešto novo….

  • Avatar MamaSanja2

    MamaSanja2

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Nama su ovo prvi ljetni školski praznici i prvi puta se suočavamo sa problemom kako provesti 2,5 mjeseca. Dok je bio vrtić obavezno je bila jedan mjesec u vrtiću, a drugi sa mnom kod kuće. Sada imamo puno više vremena koje treba upotpuniti pa smo je za početak poslali malo kod bake i djeda na selo preko tjedna dok radimo da bi opet vikendom bili zajedno svi. Malo na more u srpnju bar tjedan dana, a onda opet kombiniranje do početka škole…bicikl, rolanje, odlazak na bazen koji put, odlasci u šetnje, kino, druženje s prijateljicama.. Vaš kamp je pun pogodak osobito za školarce jer rade nešto novo i zabavno. Moja bi bila luda od sreće da može u kamp :)

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Dragi čitatelji, hvala na sudjelovanju u nagradnom natječaju!
    https://klokanica.24sata.hr/skolarci/slobodne-aktivnosti/osvojite-ljetni-kamp-za-male-znanstvenike-1646 [klokanica.24sata.hr]
    Dobitnica ljetnog kampa  “Let, letenje, letači i znanstvena čuda leta” u Novim Dvorima u Zaprešiću u organizaciji Fora radionica je branchy, a ona će biti obaviještena i putem e-maila. Čestitamo!
    Pozivamo vas da nam i dalje pišete kako vaša djeca provode ljetne praznike, a vaše odgovore objavit ćemo u našoj temi s foruma!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.