Najdraža životinja vašeg djeteta

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Koja je vašem djetetu najdraža životinja? Tri odgovora na ovo pitanje koja nam ostavite u raspravi ispod članka od srijede, 26. ožujka do utorka 1. travnja u 11 sati nagrađujemo s po dvije ulaznice za predstavu “Knjiga o džungli” u Kazalištu Trešnja za izvedbu 5. ili 6. travnja u 17 sati. Ne zaboravite napisati i na koju izvedbu želite ići.
    https://klokanica.24sata.hr/skolarci/slobodne-aktivnosti/osvojite-ulaznice-za-predstavu-knjiga-o-dzungli-1354 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar ninanesto

    ninanesto

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    mom starijem sinu je majmun, a najmlađem prase-po Peppi praščiću
    5.travnja

  • vesna123

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    najmlađem djetetu najdraži je bijeli medo. 5.travnja

  • Avatar aurorazg

    aurorazg

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Mojoj djevojčici,najdraža životinja je pas :)
    6 travnja.

  • Avatar EcioiGabi

    EcioiGabi

    Broj poruka: 41

    Prijavi adminu

    Mojoj djevojčici koja ima 8.g. najdraža životinja je rakun. Ima jednog plišanog rakuna koji se zove Đuro :)) i bez njega ne može zaspati.
    Mlađem sinu koji ima 1.g. najdraža životinja je žabica. Isto tako ima jednu plišanu koju vuče za sobom po podu cijeli dan.

  • rada

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    Mojoj djevojčici je najdraži medo, ima jednog malog medu  Mišku od kojeg se ne odvaja. rado bih pogledali predstavu 5. 4. 2014.

  • tinatar

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Moja kčer ima 9 godina i najdraža životinja joj je majmun.Imamo tri plišana koji se jedva drže. Jako voli gledati zmije i morske lavove pa je prošle godine dobila plišanu zmiju koja je duplo veća od nje i to je sada najveća atrakcija kada dođu prijateljice..Želimo na predstavu u nedjelju 17h ako može..unaprijed hvala.

  • kapetanicag

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    od dana kada je bio skroz mali Gabrijel je obožavao konje,istodobno ih se  bojeći na neki naćin.imao je puno plišanih konjića i nije se odvajao od njih,ni kada bi išao u vrtić,doktoru,na more…ergela je putovala s njim..jedne godine kada je imao četiri godine ljetovali smo u Ninu i napravili kratki izlet na Vir.parkirali smo na samom placu točno pred štandom na kojem su visile plišane životinje.mama i ja smo se pogledale ubacile u rikverc i pokušale spriječiti povećanje ergele za još jednog konjića.no prekasno,sjedalica je bila povišena,a Gabrijel je zapazio konjića.nije nam preostalo ništa drugo nego kupiti tog dlakavca koji je tog ljetovanja dobio ime Virko,kupao se s nama i do dana današnjeg ostao vjerni suputnik u zuboboljama,temperaturama,dječjim kaznama i nestašlucima..
    voljeli bismo pogledati dječju predstavu 06.04.2014

    srdačan pozdrav,
    Goga

  • Avatar midinim

    midinim

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mojoj kćeri Noele najdraža životinja je zeko a sin David obožava pse a općenito jako vole životinje i stalno moramo čitati enciklopedije o životinjama. Mi bi na predstavu 5.travnja.

  • Avatar EcioiGabi

    EcioiGabi

    Broj poruka: 41

    Prijavi adminu

    I da… zaboravila sam, odgovaraju nam oba datuma. Ili 5 ili 6.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.