Talenti vašeg djeteta

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Voli li vaše dijete crtati ili ima neke druge talente? Što najviše voli raditi i kako ga vi potičete? Tri odgovora koja nam ostavite u raspravi ispod članka od četvrtka 6. ožujka do srijede 12. ožujka u 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna ‘Studio za animaciju’ u izdanju Školske knjige. 
    https://klokanica.24sata.hr/skolarci/slobodne-aktivnosti/neka-vase-dijete-samo-napravi-svoj-crtani-film-1257 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar jele11

    jele11

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Obozava crtati!!!, od cvijeca,preko zivotinja,ljudi,do apstraktnih slika koje samo njemu imaju smisla. Ja prepoznajem njegov talent ;)). Zato sto svako popodne kad odspavam, kraj glave me dočeka jedan crtež,predivan osjećaj.

  • tupperware_tina

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moj sin najviše voli snimati i od toga raditi filmove ili crtiće na kompjuteru.To voli od svoje 6 godine kada je uspio neke stvari naučiti na kompu i savladati program koji mu za to treba. Sada ima 9 godina. Svakodnevno smišlja neke nove stvari, a od prošle godine smo ga učlanili u video klub u kojem snima filmove i crtiće sa ostalim članovima te ih nakon toga obrađuje. Svakodnevno slušamo priče o njegovim planovima od 0-24 jer je sav u tome i mislim da bi mu ova knjiga bila jako zanimljiva i korisna.

    tina

  • Avatar karolinak

    karolinak

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Moja Tea(6) obožava crtati i to najviše životinje. Najdraža životinja joj je Bambi kojega crta svakodnevno i smješta ga u razne situacije, ili je kuhar ili je zaljubljen pa je nacrtan sa svojom djevojkom(Felinom kao u crtiću ) ili sa prijateljima. Na drugom mjestu su konji, bilo obični, bilo jednorozi iz crtića o vilama. A onda slijede sve ostale životinje. Stalnim slanjem njezinih radova u razne časopise, eto sada i na RTL Kockicu ju potičem da još više razvija taj svoj talent i nadam se da će nekada i drugi uvidjeti taj njezin talent.

  • Avatar malina

    malina

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Moj sin još nema tri godine, i već dugo crta bojicama i olovkama neke svoje šare  a u zadnje vrijeme je poludio za vodenim bojama. To je otkrio u vrtiću pa sad slika i doma, a onda svoje slike brzo magnetima stavlja na frižider. I to stvarno dobro izgleda, iako apstraktno naravno. Za prvu sliku koju je donio iz vrtića smo kupili okvir pa ćemo je staviti na zid. Inače voli i svirati razne dječje instrumente koje imamo i plesati, a i jako je aktivan i spretan, obožava skakati, “vježbati”, igrati nogomet. Umjetničko-sportski tip 

  • Avatar tera-x

    tera-x

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moj sin ima 8 godina i od ranog djetinjstva je vrlo kreativan.
    Još dok nije znao dobro niti pričati, uvečer je ON MENI pričao priče, pri čemu je bilo dovoljno da ja pitam: i onda…, a on je nastavljao priču, sve zamuckujući i tepajući. Jednu takvu imam i snimljenu.
    Usto je pisao pjesme, pa smo za jedan Božić izradili i zbirku pjesama koju smo poklonili njegovom kumu.
    Kad je imao kojih 5 godina, jednog ljetnog dana, on i njegove sestrične proveli su cijeli dan pripremajući predstavu, izrađujući kulise i lutke. Uvečer je on imao glavnu ulogu, koju je izvrsno odradio, upamtivši cijeli tekst “Zaljubljeni žabac”.
    Iako ima još mnoge druge interese i obaveze u školi, zadnjih mjesec dana svakodnevno “snima filmove”. Uz pomoć tableta i Lego figurica svo slobodno vrijeme postavlja scene, a onda snima svoje priče.
    Kako mu ja pomažem? Uglavnom tako da ga vodim  na razne kreativne radionice i da sam zainteresirana i pozorna gledateljica, iako ponekad moram i kupiti kartu za njegovu predstavu.

  • tjagusic

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Moj Petar je u veljači napunio tri godine, neide u vrtić ni u igraonicu, iskorištava bake i djedove, a sada i mene jer čekamo prinovu… Naši dani počinju pitanjima poput: mama od čega nastaje sol? ili: kako ptice znaju koje je njihovo gnijezdo? ili: zasto ja ne razumijem što kažu oni ljudi iz Afrike na televiziji? itd… a u zadnjih pola godine ne propušta priliku da nauči pjesmicu ili recitaciju, bez obzira na kojem jeziku ili narječju bila… tako da veoma jasno pjeva našu himnu, litle star ili kajkavske popevke. ne znam što da izdvojim kao njegov talent, ima jednostavno neobjašnjivu potrebu za učenjem i savladavanjem stvari sa kojima se neka djeca ne vole susretati ni u školi. Sve češće ostajemo zatečeni njegovim izjavama i zaključcima, polako me je strah male škole i prvog razreda jer mu je brojanje do 20  već sada dosadilo.. ne kažem da se njime nitko ne bavi , ali me čudi tolika zainteresiranost i volja… njegovi vršnjaci uče hvatati loptu a on bi sa starijom sestričnom igrao rukomet jer “vodi” loptu bez poteškoća ako je, naravno, primjerene veličine… i tako… ne znam što bih izdvojila o našem malenom, ali moram se stalno hvaliti jer sam zaista jako ponosna na njega!

    mama trogodišnjaka i uskoro malene štruce… ima puuuno pitanja, a možda i koji odgovor za nekoga :)

  • AndrijanaB

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Meni najdraži talent moje šestogodišnje kćeri je što od različitih stvarčica nabrzinu, uz malo ljepila i puno mašte, za tren napravi novu igračku ili unikatni ukras za njenu sobu.

  • Avatar Šteksi

    Šteksi

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Oboje klinaca mi voli crtati i ne moram ih puno nagovarati da crtaju iako mala sam počne a mali je prvoškolarac pa se valjda kroz školske zadatke ispuni. Jako sam sretna što lijepo crtaju, možda se nađu u ovoj kategoriji da snime filmić..Vidjet čemo…pozz

  • ncakic

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Vana jako voli glumu i općenito nastupe (recitacije i sl.) Voli filmove i TV ,možda se pronađe u ovome,voli kreativnost i nova znanja…

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.