Tinejdžeri i večernji izlasci

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Jesu li vaša djeca već počela izlaziti navečer i jeste li dogovorili pravila večernjih izlazaka? Pet odgovora na ovo pitanje koje nam ostavite od četvrtka 5. lipnja do srijede 11. lipnja u 11 sati nagradit ćemo našom knjigom tjedna 'Tinejdžeri - praktični vodič za roditelje' u izdanju Znanja
    https://klokanica.24sata.hr/skolarci/razvoj-djeteta-od-7-do-14-godina/vase-je-dijete-pocelo-izlaziti-trebate-nova-pravila-1614 [klokanica.24sata.hr]

  • Marica5

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Kod mene ovo još nije aktualno, ali su djeca moje sestre polako već krenula s izlascima navečer, tako da bi joj ova knjiga stvarno dobro došla. To su natezanja svaki put. A i ne čudim se, kad se sjetim nas dvije prije 15 godina!

  • Avatar Zarita2

    Zarita2

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Joj kod mene bi to sada trebalo krenuti ,mojoj curici je ubrzo 15 godina,gledam je i ne vjerujem,kada je odrasla,više nije djevojčica,a mene mući tisuću pitanja na koja nemam odgovora. Prvi slużbeni izlazak se sprema za kraj školske godine. Već mi postavlja pitanje do kada može ostati,još razmišljam i tako me strah neznam ni sama čega. Mislim da ce do 22 h.biti dovoljno za prvi put. Ova knjiga bi mi došla kao spas,možda me oslobodi mojih strahova,a i pripremi me za još dva tinejdžera za koju godinu.

  • biserka

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    NEMA tu pravila.tu POSTOJI samo uzajamno povjerenje i ljubav

    bisera

  • Avatar tama2

    tama2

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    imam tinejdžera od skoro 16 godina,naš dogovor je da se vikendom može biti vani do 11 i to u ulici,često puta provjerim da li poštuje dogovor,on to naravno nezna ali do sad me nije iznevjerio.Razgovaramo o svemu otvoreno tako da sam vidjela da ta taktika pali i rekla sam mu da nema moljakanja da se ostane duže jer to kod mene ne pali,razumijem da je svaki dan stariji i dokad će se držati dogovora neznam al sad je tako.

  • Avatar mama2girls

    mama2girls

    Broj poruka: 30

    Prijavi adminu

    Iako su mi djeca još mala, često razmišljam o tome kako će biti kad počnu izlaziti. Ne mislimo imati neka stroga pravila, djeca se moraju družiti sa svojim vršnjacima, i vjerojatno će htjeti biti kao i drugi. Važno je da ih izlasci ne ometaju u školskim obavezama, a preko vikenda i praznika moći će ostati dulje vani (ne mislimo im zabranjivati izlaske, jedino me brine vožnja, kad budu one ili društvo imali vozački, da se ne voze s pijanim vozačima…). Važno nam je i da znamo kamo idu, tako da možemo doći po njih (ako bude potrebno), da nemaju potrebu lagati i skrivati se. I dogovorit ćemo se do koliko sati smiju ostati vani, sad ne znam hoće li se držati dogovora, vjerojatno će se izvlačiti na druge 
    uhh čeka me još razmišljanja, dobro bi mi došla ova knjiga

  • Avatar leana24

    leana24

    Broj poruka: 65

    Prijavi adminu

    Moji maleni su jos daleko od toga ali znam da ce doci i taj dan :) 
    Trudimo se o svemu otvoreno razgovarati a  to mi se cini kao dobar temelj za razvijanje međusobnog povjerenja. To mi je najvaznije i ne mislim ih sputavati u osamostaljivanju. Neke granice moraju postojati i naravno da se roditelj uvijek brine ali uz ljubav i postovanje sve se moze dogovoriti. ;)

  • kaki

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Kod nas je počelo i za sad je pravilo da mora biti kod kuće do 10 navečer. Iznimno, ako se unaprijed dogovorimo, do 11. Dobro se držimo s tim, za sad. Sin ima 13 godina.

  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    Ja još nisam došla u tu fazu, ali moja nećakinja već polako dolazi do tog razdoblja kada će htjeti ostajati s društvom vani. Za sada se to još uvijek svodi na sjedenje na klupicama ispred zgrade dok ih roditelji nadziru, no uskoro će sigurno doći i taj dan kada će trebati dogovoriti konkretna pravila oko izlazaka pa bi ova knjigica sigurno dobro došla :)

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Dragi čitatelji, hvala vam na sudjelovanju u nagradnom natječaju!
    https://klokanica.24sata.hr/skolarci/razvoj-djeteta-od-7-do-14-godina/vase-je-dijete-pocelo-izlaziti-trebate-nova-pravila-1614 [klokanica.24sata.hr]
    Dobitnici knjige tjedna ‘Tinejdžeri - praktični vodič za roditelje’ u izdanju Znanja su Zarita, tama2, mama2girls, leana24 i JeanGenie, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila. Čestitamo dobitnicima!
    Pozivamo vas da nam i dalje pišete jesu li vaša djeca počela izlaziti i jeste li dogovorili pravila večernjih izlazaka, a vaše komentare objavit ćemo u našoj temi s foruma!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.