Što mama i pedijatrica želi da novi roditelji znaju?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninaluce

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Eto zanimljivo, samo kaj bi ta mama tj. pedijatrica tj. oboje, trebala znati da se ti savjeti mjenjaju kak vjetar zapuše. Pa evo do prije godinu-dve su bombastički članci vladali u kojima je rečeno da jadni tate, pedijatri preporučuju da bebe do 3-4 godine spavaju s roditeljima. Sad odjednom ne, opasnost od gušenja. Spava u krevetiću opasnost od smrtnosti u koljevci spava s roditeljima opasnost od gušenja. Kaj da ih počnemo vješat po plafonu? I da, svaki pedijatar će reć koliko ima smrtnih slučajeve kada beba spava s roditeljima u krevetu, a neka onda isto tako da podatak koliko djece umre spavajući u kinderbedu. Kakve nebuloze za ponorit. Mojih svo troje živi i zdravi, pa ko bi reko?!?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.