Beba i spavanje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sammy2016

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Moja bebica ima sada 10 mjeseci i spavanje je vec od samog pocetka katastrofa.
    Prvih pet mjeseci je imala svakodnevno grceve i morali smo je uspavljivati na rukama. Kada su prosli grcevi pokusavali smo je spustati u krevetac da spava, ali nije nikad uspjelo. Zavrsavalo se ne tome da je plakala toliko da nije dolazila vise do kisika i desavalo se 2 puta da se onesvijesti. A i poslije se po sat vremena nije mogla smiriti. Ja to tako nisam mogla trpiti i nastavila sam uspavljivanje na rukama jer je tako za 10 minuta mogla zaspati. Od 7. mjeseca smo uspjeli da bar nocno spavanje uspjeva u krevetcu kada legnem do bebice. 
    Prije 15ak dana smo prebacili veliki krevetac u spavacu posto je krevetic do bracnog postao mali.
    Od tada pokusavam bebicu ponovo po danu spustati do sebe da spava i svaki put je ista stvar:
    Umorna je i spustim je na vrijeme, samo sto legne dize se na sve strane u krevetcu i stoji malo pa se pusti dole pa ponovo ustaje na noge. Kada sjedne glava joj pada na krevet ali se ona ne predaje i dalje staje na noge. Kada je spustim da legne vriska kao da je neko davi. I ponovo ustaje. Ponekad traje 2 sata dok zaspe. Cesto je vratim u dnevnu sobu misleci  da ce se jos umoriti puzajuci, ali ona onda samo “place” i ide sve zamnom vikajuci mamamama. Kada je spustim opet u krevetac pocinje ista stvar ispocetka. Samo nocno spavanje funkcionira manje vise bez problema.
    Na cici je za 10 mjeseci mozda 5 puta zaspala. Nece da zaspe ni na meni. Sada i na rukama baca glavu nazad i ukoci se sva. Tacno se brani da nebi 
    I da dodam da inace nece da bude nimalo sama, uvijek me prati kroz stan. Ako je malo u hodaljci samo ide zamnom ili muzem i place dok je ponovo ne izvadimo. Igra se samo ako neko od nas sjedi do nje. 

    Ja vise neznam dalje, zivci su trenutno pri kraju, moji i muzevi.

    Znam da imaju razvojne skokove, da bolje zubi, ali nemogu da vjerujem da moze svaki dan biti isto.

    Ima li Mama sa slicnim ponasanjem djeteta ili zna li neko 

    Hvala puno unaprijed

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.