Bolest pelinske regije

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anna@rija

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozz svima :)
    Naime imamo jedan problem (bolest pelinske regije) prvi puta kada nam se pojavilo bilo je prije nekih 17dana (znači na guzi je izgledalo kao da se beba *ispekla"), i  taj dan krenuo i proljev koji nam trajao 6dana, ok shvatila to kao viroza i naravno nema šanse da nam guza prođe dok god proljev prisutan, ali mama kao svaka mama obavijestila Dr (pedijatrija) objasnila situaciju, ok uz sve njene savjete koje ja već ionako primjenjivala 3dana prije.. nije nam ništa bilo bolje (proljev i dalje prisutan, bol pelinske regije još gora - iako napominjem pokupovali cijeli apoteku (kremica, vodice, mjenjali pelene, od hrane ništa novo nije uvedeno) dobili antibiotik kremici od Pedijatra ali ništa bolje…. znači opisat ću početni stadij (izgleda kao opeklina, zatim nastupa proljev, pa vodeni prištići koji pucaju i naravno kako pucaju dolazi i do krvi,,, zatim se sve povlači, samo što povlačenje toga traje cca 12dana, znači katastrofa, mijenjanje pelena za svako mokrenje sve radimo kako treba zaista, radili nalaz stolice (kaže uredan) znači zaista nezz što? i kako? i zašto je tako?)  Da bi nas evo danas opet ulovilo, 5 kakinih stolica, guza kao da ispecena, plaće na svako prematanje, svaki puta kada piski plač koma (logično) jer je naravno peče, kada je tusiramo isto tko jer se vidimo samo ispiranje vodom (bez maramica vlažnih) također mazanje guze kremicama a zaista ih sve kupili koma plakanje… zaista nezz što da napravimo (prolaziti agoniju 17 dana ili da jednostavano vodim dijete za bolnicu) jer kažem nije mi ovo normalna situacija… mučenje djetetu hellpp.
    Zaista hvala od srca na svakom savjetu. :*

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.