Bolovi u leđima

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar antonio

    antonio

    Broj poruka: 1335

    Prijavi adminu

    evo jos jedna tema,vec par dana me uzasno boli u donjem djelu leda malo iznad guzice imam jake bolove i neznam sta da radim,ovo mi je teca trudnoca u 15 tjednu sam trudnoce znam da mi se sad sire pomalo kosti ali ovi bolovi su za poludit ne mogu puno ni stojat ni hodat ma ni lezat ma nista ima li koja trudnica sa ovakvim iskustvom,inace imam unisteni donji dio kicme i imala sam dosta tezak zadnji porod koji je trajao 12 sati sad dali sam premalu razliku napravila od tri godine ili sta neznam dajte mi kakav savjet,

  • Avatar zrakasunca2

    zrakasunca2

    Broj poruka: 69

    Prijavi adminu

    Mene je na samom početku trudnoće (među ostalim bolovima) ulovila takva bol u trtici da nisam mogla sjediti, doslovno sam stajala do spavanja, ko na straži!
    Pila sam samo paracetamol i mazala gel Arnika te mi je mama (dok sam vrištala od bolova) stavila na bolni dio gazu natopljenu tinkturom švedske grenčice (ima u Biofarmu, nekim ljekarnama, prethodno se koža namaže nevenovom masti da ne bude iritacije).
    Obloge sam stavljala par dana po sat-dva tipa dva puta dnevno.
    Meni je inače nakon poroda dijagnosticiran reumatoidni artritis nakon par godina netipičnih simptoma tako da sam i ja već bila načeta.
    Od fizikalne terapije su mi rekli da smijem struju i ultrazvuk pa sam na to išla te lagane masaže u bočnom položaju, ali kod terapeuta koji su educirani za masažu trudnica.
    Kasnije možda kakva lagana gimnastika za trudnice ili kućna vježba u dogovoru sa terapeutom ili liječnikom.

  • Avatar antonio

    antonio

    Broj poruka: 1335

    Prijavi adminu

    Drago mi je da me ima tko malo poslusat,a ti si vec rodila sta ta bol traje kroz cjelu trudnocu ako da ja neznam kako cu se prirodno porodit.U srijedu imam kontrolu pa cu vidjet sta doktorica kaze jer dok lezim na ljevom boku noge mi budu tako receno oduzete a bolovi za poludit dok dodu na svoje na desni bok ne mogu lezat jer mi se dize zeludac za povratit ma na sto muka sam.

  • Avatar zrakasunca2

    zrakasunca2

    Broj poruka: 69

    Prijavi adminu

    Mene je bolilo oko dva tjedna pa prestalo.
    Ali su me jako bolila ramena pa mi je bilo teško spavat na boku pa koljena pa čeljust (u sklopu moje bolesti)….kad si bolestan otprije teško je reći što je od trudnoće, a što je nešto drugo.
    Treba vidjeti, o tome ovisi i koliko će trajati, ne mora značit da je trajno.
    U trudnoći si i osjetljiviji na bol i ozljede.
    Ja sam rodila vaginalno uz epiduralnu,a za tebe je još rano reći, nemoj još brinuti o tome, treba vidjeti o čemu se radi i kako si sada možeš pomoći.

  • Avatar antonio

    antonio

    Broj poruka: 1335

    Prijavi adminu

    hvala na savjetu,nadam se da ce ta bol ubrzo prestat jer svaki korak mi je tezak suze same idu od bolova

  • Avatar zrakasunca2

    zrakasunca2

    Broj poruka: 69

    Prijavi adminu

    Sretno i nadam se da će bol brzo proći!

  • Avatar antonio

    antonio

    Broj poruka: 1335

    Prijavi adminu

    Evo i mene danas sam se potuzila doktorici za te bolove pa mi je rekla da je to sve normalno da gledam sto vise bit u lezecem polozaju to da me boli jer jako nisko nosim.

  • Avatar zrakasunca2

    zrakasunca2

    Broj poruka: 69

    Prijavi adminu

    Normalno je, ali ako jako boli, treba si pomoći na sve načine kao što sam i ja probala.
    Pa valjda nešto od toga upali.
    Pozdrav

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Ja sam u 24. tjednu završila na hitnoj zbog bolova u leđima i zdjelici! Meni je rekla doktorica da zbog moje građe (jako sam mršava i visoka) dosta trpe i mišići i kosti, pa to hoće boljet. Treba malo smanjit tempo i odmarat i proći će ;) I tak je bilo. Za 5 dana je bilo ok. Premda u prvoj trudnoći, zadnji mjesec mi je bio pakao, zdjelica me jako boljela, nisam mogla ni leć ni sjest, nit se okrenut u krevetu, oblačit se nikako nisam mogla sama jer nisam mogla dić nogu kolko me boljelo… A u drugoj trudnoći je bilo i gorje jer sam imala malu curku za kojom sam stalno trčala i bila od 5-og mjeseca otvorena za prst, pa su mi zadnja 2 mjeseca bila paklena. Zato je sam porod u oba slučaja bio lagan i prošli su samo tako :D

  • ljubatruba

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    ja imam problem i ako ima koja dobra duša da mi malo olakša ove teške misli.nisam puno rudna oko 5 tj(druga trudnoća) ali sam se ukočila u doljnjem dijelu leđa znači ne mogu ustati iz krveta niti napraviti jedan bezbolan korak.primila sam dexametazon i voltaren sa uputom doktora da je 100 5 sigurno da se bebi ništa neće desiti.onda me poslao u ambulantu za bol gdje su me stavili na uzv akupunkturu (ali paze na zone bockanja) i sad je mene opčenito strah te inekcije koju sam primila i tog uzv-a…može li to štetiti tako malom plodu tj bebi…..pomagajte i što bi učinile na mom mjestu,hvala!

    ljubicica1

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.