Coldrex

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Yvonnelott1

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Drage zene, cure…
    Trebam pomoc… naime, bila sam na terapiji medrola prije dva tjedna. Nakon toga sam dobila od 2.10. Do 8.10. Imala sam odnose 30.9, 8.10 i 17. 10. S tim da 9. Mjesec uopce nisam imala menst. 
    Inace mi je ciklus od 27 do 34 dana. Ovulaciju pojmaaa nemam kad imam jer evo, ja  i dragi pokusavamo dugo da imamo bebu al nikako.
    E sad, mene su grudi pocele boljet od 18. 10. I bole jos uvik. A trebam po kalendaru dobiti za 9 dana. Uz to imam temp. 37 do 37 sa 5 ( sad 37 sa 9) i prehlad tj samo kihanje i curenje nosa. Od bolova u stomaku imam probadanja i kao truljenje. 
    Ja sam sad popila coldrex a ne znam jeli on stetan za bebu, iako jos ne znam jesam li trudna i strah me. Jer ako jesam ne zelim da bebi nesto bude.

  • Avatar mono1111

    mono1111

    Broj poruka: 3142

    Prijavi adminu

    Ne bi se smio piti Coldrex, Maxflu ili bilo kakvi slicni preparati u T.
    Jedino obican paracetamol.

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.