Glavobolja kod djece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar nina0607

    nina0607

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    Mamice,

    da li se koja susrela sa glavoboljom kod djece. Ja sam inaće veliki meteoropat,npr ova tri dana sam koma (+trudna). Malog sam u cri ostavila doma jer mi se zalio da ga boli redom busa,glava pa povračao. Tokom dana ništa pa boli me malo buša glava išli kod ped ona je rekla ako dodje do temp znaći viroza. Nav opet povračao. Cijeli dan je na štapićima i mislim si viroza. Sve ostalo ok. Slj dan nije mu ništa,do nav uautu boli ga glava i povraća. Jučer ništa cijeli dan ali nav se žali da ga jako jako boli glava. Na svaku glavobolju dala lijek i prestalo.
    Nikud nejdem nekako se nadam prestat će,prestat će. Al sad me već strah. Ako se ponovi i danas idem sigurno. Al ima li tko iskustva?

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.