Hitno potrebni savjeti!!!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pišem Vam u nadi da ćete mi pomoći da sama sa sobom razriješim neke tvari..
    Znači priča ide ovako
    Imam 20 godina i studentica sam, ali sam upisala fax za koji sam nakon nekog vremena shvatila da uopće ne odgovara mojim uvjerenjima u životu i jednostavno s tim zanimanjem nema posla.. Prije nekoliko dana sam pukla jer su mi zbog ispitnih rokova živci na samom kraju ii počela sam razmišljat u o djeci i zasnivanju obitelji. Iako sam okružena njim čak s njih troje a još jedno je na putu nije mi to to. Mogu ja njih čuvati i tokom dana i tokom noći, al jednostavno fali mi ono nešto Pričala sam s dečkom o osnivanju obitelji. Iako smo oboje vrlo mladi dobro smo situirani što se financija tiče a i stambeno pitanje nam je riješeno. Ja sad nisam sigurna što raditi. Želim dijete al nisam 100 % sigurna kako bi to funkcioniralo. Znam da me čekaju osuđivanja od strane okoline al to me jednostavno ne interesira. Jednostavno se bojim biti odgovorna za jedno tako malo i nevino biće. meni nije do ranojutarnjih izlazaka i opijanja nit mi je ikad bilo. spremna sam dati svoj maximum za bebu..al kao i sve bojim se samog porode i svih tih mogučih komplikacija..Pošto imam problema s jajnicima i dvorogu maternicu bojim se da kad i poželim ostat trudna to neće biti lako ostvarivo. Moja mama ima iste probleme s maternicom i imala je dva pobačaja. ukoliko je nekome moj problem predmet sprdnje i predmet izrugivanja molim da se suzdrži od bezobraznih komentara.

  • Avatar mono1111

    mono1111

    Broj poruka: 3142

    Prijavi adminu

    Ako zelis dijete, samo naprijed !
    Strah je uvijek prisutan i mislim da te to ne bi trebalo sprijecavati u poduzimanju daljnih koraka…
    I zasto bi te netko osudjivao?? 
    Naravno da je lakse uz siguran posao i stalna primanja ( kod njega i kod tebe ) ali ako smatrate da se mozete snaci zasto ne ???
    Sretno i hrabro dalje !

    [lilypie.com]

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    Kaj znaci da ste financijski dobro situirani? Ko? Tvoji i njegovi starci na cijoj grbaci planirate zivjeti ili bas konkretno vas dvoje?ili tvoj decko?
    Drugo,kazes da si pukla od ispitnih rokova..mozda ti je zato ova ideja pala na pamet.. Aj vas dvoje prvo malo uzivajte sami i kada ovi drugi stresovi se smire,vidite kaj zelite..jer ocito ne znas bas kaj zelis ako tu trazis strance da odlucuju umjesto tebe.. Pitanje dijete ili ne je jedno vrlo veliko i vazno pitanje koje se tice tebe i tvog partnera i u to ne treba srljati samo tako jer si pod stresom od faxa.. Aj polako..dajte si oboje vremena pa cete vidjet

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Cuj,ako su ti zbog ispita i rokova pukli zivci puknut ce ti i zbog neprospavanih noci,bebinih grceva,pa prvih zubica….Ima toga jos!Ajd ti lijepo po Persen pa se vrati faksu!Imati obitelj i dijete nije zajebancija,a po nacinu na koji razmisljas-dosta mi je svega,rodit cu,vidim da si jos nezrela!Bolje je da se posvetis sebi i izlascima….Smatram da cura sa 20 godina treba izlaziti,ici na kavu s frendicama,prozivjeti zivot,a ne razmisljati o djeci jer joj je puko film!

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • Avatar Lucy16

    Lucy16

    Broj poruka: 1202

    Prijavi adminu

    Cekaj, ne mozes ispite rijesiti od “ pritiska”, a ti bi dijete???? Kakva situiranost s 20 god ako ni faks niste zavrsili??? Prvo se pobrini za sebe da bi se mogla brinuti za dijete.
    Ugolina, zar ovo ne mirisi na trol Tinu??? 

    [daisypath.com]

    [lilypie.com]

  • Semyzg31

    Broj poruka: 245

    Prijavi adminu

    Ja u zivotu vecu glupost nisam cula,pucas pod ispitima draga moja dijete kad zacnes ispit ti je od starta ako se nemozes nosit s ispitima na faksu kako ces sa djetetom😱mislim da prvi trebas prozivjet mladost i sazret pa onda razmisljaj o djetetu!to sto pucas pod faksom i ospitima ispucaj negdje drugdje nemoj preko djeteta!

    [lilypie.com]

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    Lucy16

    Cekaj, ne mozes ispite rijesiti od “ pritiska”, a ti bi dijete???? Kakva situiranost s 20 god ako ni faks niste zavrsili??? Prvo se pobrini za sebe da bi se mogla brinuti za dijete.
    Ugolina, zar ovo ne mirisi na trol Tinu???


    Aaaahahahaha a tocno to!!!! Zamisli, ona bi jos da ju se ne osuduje

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.