Ispovijest majke narkomanke: 'Rodila sam drogirano dijete'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MagyBagy

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Neznam što bih rekla , nažalost to su majke koje misle samo na sebe ,i sama sam majka dvoje prekrasne djece i oni su mi najvažnije osobe na svijetu. Ja ne znam kako netko može pustiti u trudnoći,a kamoli se drogiraju.. ipak zdravlje tih sicucnih i malenih bića je najvažnije ,nisu oni ni za što krivi

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Pocela je sa 27 i kaze da je bitno da roditelji edicuraju svoju djecu!Ok,to stoji,ali sa 27 godina si je sama kriva za sve!Nit ju zalim niti imam razumjevanja!Zaoi je samo djetetaA i ove sta puse u trudnoci….Svjesno truju svoje dijete!!!!Strasno!Bas me zanima kakva si opravdanja nalaze kad udisu onaj otrov koji dolazi do nerodjenog djeteta….

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    Fuj!kak uopce nema srama pricat o sebi ko da ju treba zalit!
     Zalim jedino tu jadnu djecicu

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

  • j.rose.st

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Nemaš ti pojma o čemu govoriš; ne drogiraju one “svjesno” svoju djecu, već je to puno složenije.Podsvijest kad tad proradi kod nekih ljudi, kod nekih nažalost ne! Bez obzira bili oni ovisni o nečem il ne. Zar bi se psihijatri bavili problemom ovisnosti da to nije kronična recidivirajuća bolest!? 

  • j.rose.st

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    mamika: baš me zanima šta si ti sve u sebe stavljala u trudnoći. Kao da puno hrane koju navodno treba jest u trudnoći nije zatrovano nečovječnim aditivima..i ostalim sumnjivim supstancama. Možda si ti bila te sreće da jedeš samo “organski” uzgojeno voće i povrće koje je danas kod nas nemoguće nać? A većina ove djece rođene ovisne, je danas potpuno zdravo.Čudno, nije li?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.