Kad ste saznali spol djeteta?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Tara

    Tara

    Broj poruka: 18

    Prijavi adminu

    Bok, mame! U kojem ste tjednu saznale spol vašeg bebača? Čula sam neke bapske priče o tome, ali ne znam jesu li neke stvarno istinite? Jel moguće osjetiti po nekim znakovima kojeg je spola beba?

  • Avatar PeggySue

    PeggySue

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    Sjećam se druge trudnoće, to je bilo sa pet mjeseci. Znam da kažu, da ako se osjećaš manje lijepom, pogorša ti se ten ili visoko i široko nosiš da je vjerojatno curica. Ja sam oba puta imala vrlo sličan trbuh, odličan ten no dva različita spola. Ono što sam ja osjećala, jest  neka intuicija koja je na kraju bila točna.

    happy mum

  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    Mislim da je priča o znakovima po kojima možeš osjetiti bebin spol baš ono što si rekla - bapska priča!
    A ja sam spol svoje bebe saznala negdje u 16-om, 17-om tjednu.. Iako sam se na početku nadala da je curica, na ekranu se odmah pokazala piša 
    Budući da muž tada nije bio sa mnom na pregledu, sjećam se da mu je moj ginekolog na sličici strelicom točno označio gdje je piša.. Da ne bi bilo zabune 

  • Avatar TataX3

    TataX3

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Ma te narodne tehnike nisu ništa nego obična glupost. I zašto bok mame, kaj se tate ništa ne pita? Mi smo doznali spol na nekom od ultrazvuk pregleda, a treći put smo svi tako silno željeli curicu da i nije mogla biti ništa drugo (iako sada ima ja sam dečko faze i želi trenirati nogomet, ali to je brzo prođe) .

    Powered by Dva dečka i jedna curica :-)

  • Avatar valic

    valic

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    kad je žena rekla da je trudna, kupio sam za curice onu knjigu gdje se nešto svašta upisuje :D

    i došla nam je curica :D

    My little sunshine :D
    https://www.youtube.com/watch?v=-Uv8zta3myI [youtube.com]

  • Avatar malina

    malina

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Ja sam bila uvjerena da ću dobiti curicu, uvijek sam se zamišljala sa ženskim djetetom, i čak mi je ginekologica rekla na nekom od ranijih ultrazvuka da je curica, a onda se negdje, isto mislim u 5. mjesecu, pokazalo da je dečko! I sad mi je to super.

  • goga

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    dvije potpuno iste trudnoće što se tiče simptoma,a dečko i curica tak da te priče ne drže vodu

  • Avatar 1234

    1234

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Od trena kada sam saznala da sam trudna, bebici sam se obraćala u ženskom rodu. Bila trudna 6 tjedana kada sam svekrvi rekla da sam trudna i da će biti curica, žena se zamalo nije izvrnula kao od kud ja to znam. Konačnu potvrdu od ginekologa smo dobili tek u 26 tjednu.

  • Avatar Mamilyn Monroe

    Mamilyn Monroe

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Ja saznala da je momak sa 18 tjedana,iako se čak sa 9,5 tjedana na  3D-u ‘nešto’ naziralo ispod mrvičine kože…Bapskim pričama ne vjerujem,ali kako sam u prva tri mjeseca tamanila samo slano i kiselo,a vele da je to karakteristično za dečke,eto,ajmo reć da se to poklapa.

  • Avatar tratincica

    tratincica

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    Relativno kasno sam saznala spol- tek u 7. mj, i nisam se iznenadila kad je doktorica rekla da je curica, jer sam se tome i nadala.

    A sto se tice bapskih prica- svekrva je “znala” da ce bit cura, neznam vise kak, po polozaju trbuha mislim; a jednom prilikom dok sam cekala pregled u bolnici obratila mi se neka gospoda i rekla da cekam curicu- da vidi po tome jer mi je
    lice cisto.

    Eto… svi su pogodili, ali svatko ima neke svoje “metode”

    Sunce mamino Mia

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.