Kada i kako ste znale/znali da je vrijeme za dijete?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar lotus92

    lotus92

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Nalazim se na pragu ove veoma vazne odluke, pa su mi sva Vasa iskustva od neprocjenjive vaznosti iako sam svjesna da smo svi razliciti. Bez obzira na to, molim sve one koji su prosli slicno razdoblje da podijele svoja iskustva sa mnom!  

  • Deleted user

    Broj poruka: 941

    Prijavi adminu

    Nakon 7.mjeseci braka smo jednostavno odlucili da taj mjesec budemo probali. Ulovili plodne dane i ovulaciju i ja ostala trudna, znaci odmah iz prve, ali nazalost u 6 tt imala spontani. Od toga je sad proslo 3 mj., sad mi je cetvrti ciklus nakon spontanog, danas ulovila lh pik, bili smo vrijedni i nadam se da za 15-ak dana budem ugledala plusic

  • Deleted user

    Broj poruka: 436

    Prijavi adminu

    Mi smo isto nekako spontano odlucili.  Nakon 4 godine veze dogodila nam se biokemijska trudnoca, neplanirana. Nakon toga smo odlucili poceti raditi na bebi. Iskreno, nismo u braku niti imamo svoj stan, ali oboje radimo, ja završavam faks, a i jako želimo bebu tako da nam te formalnosti nisu važne , riješit će se , samo da dobijemo + 😊
    Tenci  puno sreće ❤

  • Deleted user

    Broj poruka: 4311

    Prijavi adminu
    Bili smo zajedno 10godina,odlučili se vjenčati i uživati malo sami,što i jesmo..prošlo ljeto odlučili na moru uživati jedno u drugom i nadali se da će se primiti😂 jer smo baš htjeli bebicu i gledali kako svi imaju djecu i zaključili da je i nama vrijeme. Taj mjesec m kasnila 10 dana…i došla😭😭. Idući mjesec nismo tempirali ni plodne dane ni ovulaciju, imali odnos 2 ili 3 puta i m kasnila 11 dana prije nego sam radila test(kako je mjesec prije isto kasnila nisam se ni nadala,baš sam mislila da nema šanse i da kad prođe m idem ginekologu na pregled da vidimo jel sve ok..),i eto plusića 😍..sad mali Mihael od 2 mjeseca pajki pored mene i jaako smo sretni kaj ga imamo😍😍😘🤗…tek kad dođe beba ustvari vidiš koliko znaš tj neznaš o tome i posumljaš da si bio spreman ali i brzo odbaciš takvo razmišljanje i pitaš se kako si mogao bez njega do sad uopće,a sve ostalo hvataš u hodu😀😍😘🤗.DJECA SU NAJVEĆA SREĆA ❤️❤️❤️❤️. Sretno vam svima da čim prije ugledate svoje plusiće i ubrzo mazite svoje srećice💗💙
  • Avatar Raštika

    Raštika

    Broj poruka: 1204

    Prijavi adminu

    U vezi sam 8+ godina, nije brak ali živimo skupa sedam godina i praktički kao i da jest brak. :D
    Što je najbolje od početka veze smo oboje stava: mi i djeca? Ne. mi i svadba? Ne. I onda je mene počela opsjedati neka misao tipa šta čekaš, zašto ne želiš, znam da želiš…i jednostavno sam se počela osjećati drukčije, kao da mi je jedno jutro netko nalio nešto u kavu. Hahahaha. Počela djecu primjećivati malo više oko sebe, počela sebe zamišljati u ulozi majke i onda sam stala pred dečka i rekla: zašto mi ne bi probali napraviti dijete? I on sav sretan rekao ajmo!  I to je to… a šta će biti, vidit ćemo. :)
    Ali stvarno smo do tog momenta oboje bili u planovima koji nikako ne uključuju djecu. A očito je zazvonio biloški sat u meni. 

    Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi… Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.