Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MumToBe

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Za tri mjeseca postat ću mama i ne znam koja kolica odabrati..3u1, 2u1? na što bi trebala obratiti pažnju? heeelp!

  • Avatar PeggySue

    PeggySue

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    Meni je bilo bitno da se košara i autosjedalica mogu montirati na kolica, dakle 3u1, da su lagana, mislim na masivnost i upravljanje te da kada se sklope zauzimaju što manje prostora u autu.

    happy mum

  • MumToBe

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Neki konkretan model za preporučit da ga malo proučim?

  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    MumToBe


    Neki konkretan model za preporučit da ga malo proučim?


    Možeš pogledati malo Peg Perego modele. Kolica su stvarno kvalitetna i imaju velik izbor modela. Ja sam imala njihova kolica 3u1 i bila sam jako zadovoljna..
    Kod odabira kolica malo razmisli i o tome gdje ćeš ih voziti - ako ih misliš voziti samo po gradu, odnosno asfaltu, dobra su ti ona s četiri manja kotača, a ako misliš bebu voziti po nekim neravnim terenima, bolja su ti kolica s većim kotačima..

  • MumToBe

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Hvala na savjetu! Bacam se na proučavanje 

  • Avatar zrinska

    zrinska

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Moja preporuka 3u1, Peg Perego ili Chicco. Prvenstveno zbog funkcionalnosti, lakog sklapanja, izdržljivosti i kvalitete. A s obzirom da moraš roditi za 3 mj, mislim da će ti u jesenskim danima dobro doci i košara.

  • Avatar 1234

    1234

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima
    i ja već dugo razbijam glavu pitanjem koja kolica kupiti?
    u svakoj trgovini me uvjeravaju da su njihova kolica najbolja, najkvalitetnija.
    neki dan sam ušla u jedan centar da kupimo kolica i gledali smo Graco Evo, U trgovini je bio jeda par sa djetetom od 6 mjeseci, zamolila sam ih da mi “posude” dijete da vidim kako kolica izgledaju kada je beba u njima. I u onih par minuta sam uvidjela hrpu nedostataka. Jedan od njih je da mi kolica izgledaju uska da beba nema baš mjesta dovoljno. 
    Uglavnom odlučili smo se za PegPerego Book, za parr dana idemo po njih . Prvo nam je dijete i mislim da se isplati kupiti skuplja kolica jer će biti ako Bog da još bebača :-)

  • Milijana

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Mi imamo Chicco Enjoy 3u1. Koristila sam dugo kosaru i auto sjedalicu, ali uopce nisam zadovoljna s kolicima jer su se brzo rasklimala, funkcionalna su ali jako nekvalitetna i zao mi je sto nisam kupila neka kolica s velikim kotacicima.

  • Avatar Imanni

    Imanni

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Prijateljice koje već imaju djecu rekle su mi par stvari na koje treba obratiti pažnju prilikom kupnje kolica; veličina kotača (rekle su da su bolja kolica sa većim kotačima zbog mogućnosti kretanja po neravnom i šodrenom terenu), šira tj. prostranija košara sa čvrstim ručkama košare (mislim na ručke kad nosiš košaru dok nisu na kotačima, da nisu od tkanine nekogo od plastike), težina kolica… ali to je sad malo upitno jer da su i najlakša ja ih ne bi mogla nositi zajedno sa bebom

    … ako se sjetim još čega nadopunit ću :)

    Meni se sviđaju Maxi cosi mura kolica i iako su skuplja nitko mi nije ništa loše za njih rekao, dapače, svi imaju samo riječi hvale.

  • Avatar nebo

    nebo

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Bilo koja sa njuskala… Djeca prebrzo rastu, a još ako uleti razdoblje nakon 1 godine da je snijeg i zima, i puf odjednom samo skupljaju prašinu…. Inače kao što kažu. da stanu u portapak, na imaju navlaku za kišu, super je opcija gdje se ručka može na obje strane prebaciti pa bez obzira na vjetar bebu se okrene u suprotan smjer. Veća kolica idu do 1g, nakon toga mala kišobran eto da ih se ima….

    Moj potpis na forumu

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.