Koliko djece biste imali, da financije nisu problem?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar TajanaT

    TajanaT

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Jeste li pročitali članak o obitelji koja ima 19 djece i želi još?
    https://klokanica.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/americka-obitelj-s-19-djece-zeli-jos-jedno-dijete-1573 [klokanica.24sata.hr]

    Koliko biste vi imali djece, da imate idealne financijske mogućnosti i novac nije problem?

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Da financije nisu problem, da netrebam radit nego da mogu bit doma sa djecom, imala bi još jedno. Sad imamo dvoje i mislim da bi mi 3 bilo savršeno… Al sad nemam ni financijskih uvjeta a i malo sam se potrošila ko mama, pa možda nekad u budućnosti

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Pa ja nekako mislim da bih bez obzira na finacije htjela imati dvoje. Svojoj djeci se zelim maksimalno posvetiti, bojim se da kada bi ih bilo vise to ne bih mogla. Mozda grijesim, ali trenutno tako razmisljam.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar antonio

    antonio

    Broj poruka: 1335

    Prijavi adminu

    Ja nikad niam razmisljala o financijama kad sam planirala djete,jer sve imas od prvog djeteta tako da nisam imala nikakv veci financijski trosak ni za drugo a necu ga imat ni sad za trece he he mada me ovo trece iznenadilo.Da se mog muza pita ja bi imala citavu nogometnu momcad,.Njemu je zelja imat petero djece a meni je dosta bilo i ova dva ali evo ja sam svejedno sretna da dolazi i mala princeza.Ja osobno nemam straha  za financije jer sve se moze u slozi srediti meni je veci bauk roditi zato ja nisam vise htjela imat djece.

  • Avatar Miki35

    Miki35

    Broj poruka: 142

    Prijavi adminu

    Dvoje svakako, trenutno imam jedno dvoje planiram a trece ako se dogodi dobro došao…..  a o financijama ne razmišljam ako ima za dvoje bit ce i za trece ….

  • Avatar MarijaŠ

    MarijaŠ

    Broj poruka: 1925

    Prijavi adminu

    Nisam nikad razmišljala na taj način, tako da bih ostala pri istoj želji kakvu imam i sad. Htjela bih troje, nadam se da će tako i biti, iako nam je tek prvo na putu.

    Krešimir 19.08.2014. <3

  • Avatar BellyLu

    BellyLu

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    ja sam jedinica pa bih htjela svakako da moja curka ima ili brata ili sestru. sto se tice financija, ako cemo o tome, nitko ne bi imao djecu. muz bi najmanje troje. ja nekako ostajem pri tome da je dvoje optimalno za mene. uzevsi u obzir da zelim i neku razliku medju djecom, trece bi morala roditi u tridesetima, a to za mene nije opcija.

  • danci14

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Da me ne muči financijska situacija i stambeno pitanje već bi možda planirala drugo dijete.Ovako u današnjoj situaciji je teško. Da imam i bolje financijske mogućnosti imala bi najviše troje, da se mogu svakome posvetiti . Nakraju čuvanje i briga prijeđe na stariju braću.
    U situacijama gdje ima više od petero djece, najgore prođu braća..

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    uvijek smo pričali dvoje za početak, pa ako se bude pristojno živjelo kada malo odrastu još jedno.. rano smo počeli pa stignemo. u 24 drugo je na putu, samo me brine kaj vidim da stvarno ima posla sa njima pa si mislim budem ih kolko tolko podigla na noge i onda malo udahnula svježeg zraka hoće li mi se dati ispočetka sve prolazit.. bolje jedno za drugim pa kad si u tome obavit sve kaj misliš obavit od rađanja, dojenja, pelena flašica….

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar katja32

    katja32

    Broj poruka: 52

    Prijavi adminu

    Mi ih sada imamo troje, s tim da je treće bilo iznenađenje. Htjeli smo mi imati troje ali i malo veći razmak, ali cura se ipak prikrala malo prije.
    Sad mene već neko vrijeme pere želja za još jednom bebicom, čak se ni tata ne buni , i on bi još jednu curu pa da budu dva i dva. Ali kad se sjetim da mi onda treba veći auto, u kući smo pa imamo mjesta, ali onda su tu i četiri faksa, odma me zaboli glava. Tako da , da htjeli bi još jedno, al kako stvari sada stoje …

    <a href="https://lilypie.com/ [lilypie.com]“><img src=”https://lbdf.lilypie.com/gpLkp2.png [lbdf.lilypie.com]“ width=”400“ height=”80“ border=”0“ alt=”Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.