Los nalaz urina

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninchyca

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    nadam se da mi netko moze objasnit moj nalaz urina.
    znaci ono sto mene zabrinjava je sljedece
    izgled ZAPRASEN
    boja TAMNO ZUTA
    leukociti 10-13
    epiteli 1
    bakterija MALO

    inace zadnjih par tjedana osjecam povremenu bol i neugodno peckanje i svrbez intimnih dijelova.
    u 32.tj trudnoce sam.
    da napomenem da sam u prvoj trudnoci imala dijagnosticiran pijelonefritis u 26.tj

  • Avatar Honey

    Honey

    Broj poruka: 2365

    Prijavi adminu

    Ovaj tvoj nalaz je mila majka kakav je moj bio. Imaš vjerojatno upalicu mokraćnih kanala, što je često u trudnoći jer maternica “začepi” pritiskom kanale i urin teže prolazi odnosno zadržava se što pogoduje onda infekciji.
    Ja sam ti imala 35 Leukocite, 9 eritrocite i masu epitela, bakterija dosta i da ne nabrajam dalje. Na tvom mjestu bi napravila urinokulturu, čisto da budeš sigurna da se ne radi o nekoj beštiji koja bi mogla izazvati veće probleme (na mjehuru, bubrezima). Javi se svakako doktorici. Pij puno vode i preporučam CranActin kapi, skupe ali učinkovite, po iskustvima drugih a i po vlastiom, posebno što si imala infekciju već. Probaj se potruditi da stvarno isprazniš sve iz mjehura, ono, stisni još malo. Nadam se da ti nije opet pijelonefritis i da će proći bez puno antibiotika. Sretno!

    [lilypie.com]

  • lara21

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    meni su leukociti 7-9
    epiteli 5-7
    bakterija nešto

    dr mi je rekao da pijem više tekućine i uzimam brusnicu.


    <a href="https://lilypie.com/ [lilypie.com]“><img src=”https://lbdf.lilypie.com/C7Pfp2.png [lbdf.lilypie.com]“ width=”400“ height=”80“ border=”0“ alt=”Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.