Maleni palcici

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dora997

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Drage mame.
    Eto rodila sam 26.8., u 30. tjednu, carski rez je u pitanju, a malenoj se ocito zurilo van. Ima jednu kilu i 170 grama, danas sam pocela nositi prve mL mlijeka i nadam se da ce je uskoro poceti i hraniti. Malena je u inkubatoru, iako pluca rade (dobila je kortikosteroide za brzi razvoj pluca) na respiratoru je, pedijatrica cak spominje neku infekciju, ali kaze da to tretiraju antibiotocima.. 
    Voljela bih da sa mnom podjelite iskustva ili iskustva drugih palcica za koja znate. Nakon koliko su takve male bebe konacno mogle kuci??  Cula sam brojne price gdje je sve proslo u redu, ali mene naravno brine. Znam da bih trebala razmisljati pozitivno i vjerovati da ce sve proci u redu.
    Hvala Vam. 

  • Deleted user

    Broj poruka: 1517

    Prijavi adminu

    Draga Dora,najezila sam se citajuci tvoj post,jer me je zivo podsjetio na sve sto smo ja i moja obitelj prosli prije 16 i pol mjeseci. Ja sam rodila u 34 tjednu i beba je bila odlicne tezine-2400 g. Imala je apneje iako je i ona primila injekcije kortikosteroida za pluca pa je ostala u inkubatoru zbog toga dva tjedna.Bila je i sumnja na infekciju pa je bila prebacena na intenzivnu i primala tamo antibiotiki radi preventive (infekcija nije bila potvrdena).Bila je dobila i zuticu pa je primala fototerapiju. Sve u svemu psihicki je bilo jako tesko. Ono- gledas svoju mrvicu,a ne mozes je ni primiti,ni pomaziti i svakog trena strepis hoce li biti dobro.U bolnici smo ostale oko tri tjedna zbog tih njenih apneja,inace bi isle kuci i ranije.Bilo je s nama na odjelu i puno ranije rodenih beba,mame s njima su bile mjesecima u bolnici tako da se nemam sto zaliti,dobro smo prosle! Pretpostavljam da cete vi biti oko mjesec dana dok beba ne dostigne neku tezinu oko 2 kile. Drzi se samo hrabro i pozitivno! Proci ce ovo tesko razdoblje i biti ce sve u redu! Zelim ti svu srecu!

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.