POMOC?!!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar solarD

    solarD

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Bebaa ood 4 mj ne zeli da jede..jednostavno odbija bocicu..probala sam joj dat i kasice i sve samo pljuje van..mislila sam da su zubici na putu jer joj je celjust sva pobjelila i tvrda ali pedijatrijca kaze da nece jos ..ne znam vise sta da joj ponudim kad nista nece samo pije caj ii samo ujtro u 7 sati jede i onda preko dana nista samo pije.. Jel neko imao ovakav problem ??!

  • Deleted user

    Broj poruka: 817

    Prijavi adminu

    Pozdrav, osobno nemam bas iskustva, ali je meni pedijatrica rekla da caj dajemo nakon obroka jer caj zasiti dijete pa ono ne zeli jesti, pa eto mozda ti je to jedan od razloga. A drugo sto ti mogu reci, ja sam bila beba i nisam htjela jesti, i mama me odvela odmah na hitnu, gdje su napravili sve pretrage i sve je bilo u redu, a ja nisam jela jer sam bila prejedena. 
    Ali vjerujem da ce ti se javiti iskusne mame koje ce znati vise.
    Ja bi je odvela doktoru pa da sam mirna

    [lilypie.com]

  • Avatar dea32

    dea32

    Broj poruka: 1561

    Prijavi adminu

    Dojene bebe u toj dobi imaju strajk, odbijaju dojku u budnom stanju. Ja sam dojila u snu i polusnu. Mozda je ista stvar u pitanju. Probaj tako, a ako stvarno ne zeli odi na hitnu da dijete ne dehidrira.

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Ja bi joj probala ukinut caj dok ne prihvati mlijeko!Ne kazem da bi uspjelo,mozda!Nju caj zasiti i ona to shvati kao obrok!Mislim da je u tome stvar!Sretno..

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • Avatar nefertiri

    nefertiri

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Pa moguće je da su zubići… bebe često odbijaju hranu tada, nije nemoguće.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.