Potpomognuta oplodnja kod odstranjenih jajovoda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jopa88

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Bok curke neznam jesam li na dobroj temi,ovako moj je problem sta nemam jajovode,svi drugi nalazi su u redu i trebala bi krenuti na pomognutu oplodnju,dali mi mozete rec jel koja imala ovako nesto kao i ja i kako ste krenule

  • TINABEBA92

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozz,Ja sam tek u postupku vadenja jajovoda ,te još nisam stigla do toga.Vrlo rado bi ti pomogla,ali koliko sam cula tj.meni su rekli da s obzirom da su mi svi ostali nalazi u redu da bi mi iz prve ili iz druge sigurno primilo.
    U koju si bilnicu išla za vađenje jajovoda??

    Nadam se da sam ti bar malo pomogla;)

    SRETNO

  • Deleted user

    Broj poruka: 1207

    Prijavi adminu

    Evo ni ja nemam jajovode ostali svi nalazi savršeni i moji i suprugovi, a spremam se upravo za peti postupak, tako da mislim da je malo glupo od bilo kojeg doktora davati takve prognoze od koje će vam uspjeti jer to je nemoguće znati. Nadam se da će vam tako i biti no ukoliko ne bude da se ne iznenadite eto ima i drugacijih scenarija nazalost..Uspješnost ivf-a je oko 30% pa sad kada će tko biti u tom prosjeku je teško reci…Sretno cure i naoruzajte se strpljenjem

    waithing

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.