posuditi ili kupiti novo

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tamara

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Dragi roditelji da li ste posuđivali odjeću, drugu raznu opremu ili igračke za svoju djecu?kakva su vaša iskustva?

  • Avatar JeanGenie

    JeanGenie

    Broj poruka: 87

    Prijavi adminu

    Ja sam gotovo sve morala kupiti, vrlo malo sam odjeće dobila od druge djece iz jednostavnog razloga što niti jedna bliža frendica nije rodila prije mene. 
    Ali bilo bi mi jako drago da sam mogla posuditi odjeću jer bebe u najmlađoj dobi zaista rastu k'o gljivice i komad odjeće ‘traje’ im po tjedan dana.. Zato je robicu mog sina nosilo valjda još petero djece 

  • renata

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Mi smo dobili neku robicu, ali uglavnom neke stvari smo kupili nove ili polovne (npr. viper i hranilicu polovne jer se ne koristi dugo, dok su kolica i krevetić novi)

  • goga

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    ak ima od kog “naslijedit” onda super,manje troškova a djeca to ionak začas prerastu

  • katarinaV

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    Mi imamo malo posuđenih stvari i odjeće. Nekako nam je draže posuditi drugima nego koristiti posuđeno i to samo iz razloga da ne bi nešto slučajno uništili.

  • Avatar tratincica

    tratincica

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    Dosta stvari je posudeno ili polovno.

    Robica sva nasljedena od moje sestre ili kupljena polovna ili dobivena

    Kolica - polovna

    Viper, sjedalica, hranilica, krevetic- posudeno

    Baby gim - polovan

    Stvarno ne vidim razloga da se kupuju nove stvari ako postoji prilika da se posude/nasljede. Jer bebe jako brzo to sve prerastu. No to je samo moje misljenje naravno, svatko zna najbolje za svoju bebicu

    Sunce mamino Mia

  • iva33

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Sve je posuđeno od sestrična,prijateljica,sestre…jedino sam kolica kupila nova.I što je mala nadobivala za poklon od teta i dr. Sva sreća da je tako,ne znam što bih da sam sve morala sama kupiti.

  • Avatar studo

    studo

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    ima svega od kupljenog do posudenog…

  • Avatar pilekpilek

    pilekpilek

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    S obzirom na blizance dosta toga smo posudili jer treba duplo no neke stvri smo i kupili one koje trebaju na dulje vrijeme…

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Ja sam jako malo stvari kupila na svu sreću. Puno sam korištenog dobila i nešto posudila, puno smo i korištenog kupili jer se ne isplate neke stvari kupovat nove kao recimo kolica, kadice, krevetić, lomoda… A ni robica se ne isplati kupovat nova jer te prve brojeve preraste za mjesec, dva a skupo je i ko bi dao tolke novce za sve novo?! Hranilicu smo isto kupili rabljenu, autosjedalicu su kupili djed i baka :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.