Preporučite vrtić!

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Ako ste zadovoljni vrtićem u koji ide vaše dijete, napišite ime vrtića, adresu i mjesto u kojem se nalazi te opišite svoje iskustvo, objasnite što je u tom vrtiću dobro, zbog čega ga preporučujete. Tako ćete sudjelovati u stvaranju top liste vrtića po preporuci roditelja s Klokanice:
    https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/zadovoljni-ste-vrticem-u-koji-ide-vase-dijete-preporucite-ga-1536 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar Iskrica1347

    Iskrica1347

    Broj poruka: 991

    Prijavi adminu

    Evo, ja preporučujem Vrtić Vrbik, podružnica Poljane, Zagreb, Fausta Vrančića (mislim da je 4 broj). Imamo divne tete Nikolinu i Davorku koje se baš divno brinu za dječicu. Hrana je vrlo dobra, većinom variva od sezonskog povrća (moje dijete nema pritužbi), idu dosta van čim je lijepo vrijeme, tete uvijek možemo pitati za savjet oko odgoja djeteta, vrlo su pristupačne i zaista imamo svake pohvale. Minus je veći broj djece u grupi, ali mislim da je to simptomatično za sve vrtiće.

    Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

  • rada

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    Moje dijete ide u  katolički vrtić Sv.Anđela Merici ,Vlaška 75 u Zagrebu  ja sam zadivljena već tri godine koliko moje dijete ide u vrtić ponašanjem ,odgojnom pedagogijom i ljubavlju  časnih sestara i teta koje rade u tom vrtiću.To je mali vrtić  u kojem se svi poznaju ,problemi se rješavaju odmah ,smireno i razgovorm,djeca su puno vani, imaju puno kreativnih radionica.  Osoblju u cijelom vrtiću je zaista stalo  da se djeca osjećaju dobro i da napreduju u svom razvoju.
    Vrtić svakako preporučujem,u njemu će vaše dijete biti okruženo ljubavlju,kvalitetnim odgojem i indvidualnim pristupom .

  • Avatar niki_m

    niki_m

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Preporučujemo vrtić Travno u Zagrebu, lokacija Kopernikova 2 - imaju odličan program ranog učenja jezika i moj klinac već pokazuje kako pozitivno i edukacijski to utječe na njega - svako malo uleti s engleskom frazom, čak me zna i ispravljati. Također, često imaju kreativne radionice, a posjećuje ih i izvorni govornik jezika koji uče. Djeca su mješovite dobi i svako veće dijete dobije mlađe “na brigu”, čime se uče toleranciji i stvara se jedna ugodna atmosfera u kojoj djeca jedni druge podržavaju.

  • Avatar leana24

    leana24

    Broj poruka: 65

    Prijavi adminu

    vrtić Čigra u Radnickoj. Sve super, tete odlicne

  • Prugica

    Broj poruka: 18

    Prijavi adminu

    Mali istrazivac, Ede Murtica 7
    Osim sto predivno izgleda, odlicno je i opremljen - djeci je na raspolaganju mnostvo didaktickih igracaka, sprava i naprava za istrazivanje kojecega. Tete su odlicne i jako puno rade sa djecom. Takoder imaju o rano ucenje engleskog. Grupe su mjesane, od 1,5 godine na dalje i to odlicno funkcionira.

  • Avatar Tamica

    Tamica

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    DV RADOST u Dubravi, Zagreb

    U jaslicama imaju program masaze za bebe, dok u vrtickim skupinama imaju rano ucenje stranog jezika. Tete i cijeli kolektiv su odlicni i uvijek na raspolaganju. Klinci su odusevljeni i obozavaju ici u vrtic, a to mi je najvaznije jer oni su ogledalo toga kako se s njima radi i postupa…

  • tina37

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    DV Vrapče, područni objekt u Kerestinečkih žrtava, imaju veliko dvorište i djeca su vani kad god to vremenske prilike dopuštaju, tete Mirjana i Mirjana su sjajne, kreativne i često pomognu sa savjetima…

  • nina.thedogwhisperer

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Podrucni vrtic veprinac vrtica opatija….smjesten na pol puta za prelijepu na ucku…okruzen divnom sumom I pogledom namore…tete mirjana I lea super…rade kreativno, crtaju, izradjuju stvari, uce o svemu, od profesija do vode do pomoci drugima o svemu, idu na izlete, u kazaliste, na atletiku organizirano, dolaze im gore rane predstave, .maskarane plesove, vjesticje skupove……..mislim da je to najveca aasluga teta…I teta kuharica dragana im kuha fine zdrave papice…a I teta spremacica mira je jedno divno bice…sve je onako kako bi trebalo bit…nazalost na jesen ih napustamo jer se krece u skolu…ali jedno veliko hvala, hvala od srca…+5 :))

  • ive7

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    imate li iskustva sa vrtićem Bajka i Šumska jagoda?

    Ivana

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.