Prisustvo oca na uzv-u

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TenaP

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Drage trudnice i mame, imam jedno pitanje za koje vjerujem da vecina vas nije cula jer je totalno apsurdno. Naime, ginekologinja mi je rekla da moj muz smije uci samo JEDNOM sa mnom u ordinaciju kako bi vidio dijete na ultrazvuku, a ja neka si biram kada ce to biti. Tvrdi da su to pravila HZZO-a. Dakle vecu glupost u zivotu nisam cula, to je prva stvar, a druga je to da s kime god sam pricala, ukljucujuci medicinsku struku, svi kazu da nisu ni oni za to culi. Takoder sam trazila po Internetu taj famozni pravilnik, no naravno da nisam apsolutno nista nasla. Ima li tko slicna iskustva?

  • Deleted user

    Broj poruka: 996

    Prijavi adminu

    Prica gluposti… Kakve veze to s icim ima, pa nit smeta otac,  nit ista trosi na njega,  nit uputnica treba. Ono covjek stoji i gleda. Nikad cula za takvu glupost.
    Mislim da se cak ni nas famozni HZZO ne bavi takvim glupostima, to je produkt njene maste. 

  • TenaP

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    U potpunosti se slažem. Još mi je jedna prijateljica, koja je med.struke, rekla kako je to sigurno neko njeno glupo pravilo jer je vjerojatno neurotična. Jedva cekam iduci pregled da joj trazim taj “pravilnik” da mi pokaze crno na bijelo, a naravno kad se krene izmotavati onda ce me cuti. Sram ju bilo, i moj muz je roditelj i zeli vidjeti dijete kao i ja. Bas sam ljuta. 

  • Deleted user

    Broj poruka: 996

    Prijavi adminu

    Bolje da je rekla da nema tu naviku pustat oceve na uzv i kraj price, nego izmisljat bedastoce. 
    Ja bi joj se u facu strgala od smjeha. 
    Znam da puno hzzovaca i bolnickih doktora na to koluta ocima, dok je kod privatnika uobicajeno, al eto ona sama sebi ocito pise pravilnike. 

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Teta doktorica si je izmislila pravilnik! 

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar Tinchyca

    Tinchyca

    Broj poruka: 590

    Prijavi adminu

    Hahaha ne vjerujem. Moj muž je uvijek samnom i kad idem privatno i kad idem u dom zdravlja. Nije išao samo na prva 2 pregleda jer se tad još nije niti vidjelo ništa. Pa ima pravo vidjeti svoje dijete isto ko i ja. Koje bedastoće. 

    💙30.06.2018 💙 Noa💙
    [lilypie.com]

  • TenaP

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Hvala svima na odgovorima, u potpunosti se slazem sa svime sto ste napisale! Jedva cekam iduci pregled da fino porazgovaramo s lijecnicom. 

  • Avatar Pinkica93

    Pinkica93

    Broj poruka: 415

    Prijavi adminu

    Koja luda ženska!!! To još do sad nikad nisam čula. Sjećam se da je mog jednom sam doktor zvao u ordinaciju da vidi bebu na uzv dok sam se ja skidala u kabini. Tako sam se iznenadila kad sam ušla onako polugola i vidjela da njih dvojica pričaju ko stari znanci, a do prije 5 min bili samo na dobar dan.

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.