Prva casa

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nara

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Pozdrav,uskoro cemo 6mj I kreniti sa uvodjenjem krute hrane a time I vode. Iz cega je najbolje davati piti vodu?. Kakve su to boce kljunasice? Do sada je samo dojena.

  • Avatar dea32

    dea32

    Broj poruka: 1561

    Prijavi adminu

    Kljunasice imaju izbocen kao kljun na jednoj strani boce sa rupicama, sve je od plastike, nije guma kao kod boce. Dobre su jer si kikaci mogu sami drzati za ruckice. I na to moraju vuci da bi se napili. Mi imamo kljunasicu ali davala sam i na malu casicu za rakiju. Na zlicu sve prolije..

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • Deleted user

    Broj poruka: 996

    Prijavi adminu

    Najobicnija plasticna casa, mi imamo sarene iz ikee. Moja cura je naucila jako brzo piti bez proljevanja.
    A za van kuce smo imali neku bocicu iz dma sa silikonskom kao slamcicom, bitno da se svi dijelovi migu rastavit i dobro oprat i iskuhat. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.