Rodiljni dopust u Hrvatskoj

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gabaja

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Postovani!Imam pitanje:)31.11 sam dobila otkaz kao visak i prijavila se na burzu….u medjuvremenu sam nasla posao koji bi pocela raditi sa 01.01.2014 .kao slag na sve prekjucer sam saznala da sam trudna…..s obzirom ako pocnem raditi imat cu tu pauzu od 31og dana u stazu….Koja imam prava ako se zaposlim ili su mi primanja ista ako ostanem na burzi…ne pitam samo radi sebe…nije problem raditi ,rana je trudnoca,ali mi je zao poslodavca da uhodava mene pa za par mjeseci ponovo trazi radnicu…puno hvala na odgovoru!

  • Ruza1234

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav
     U stalnom sam radnom odnosu već osam godina imala sam plaću oko 4,500 kn s prvim djetetom sam primala porodiljni prvih 6 mj punu plaću drugih 6 mj 2660 kn ,u medjuvremenu sam ostala opet trudna i vratila se na posao da bi imala 3 isplaćene plaće i opet punu naknadu za porodiljni i naravno išla na komplikacije,
    Sad sam opet ostala trudna i nisam se mogla vratiti na posao pa sam iskoristila porodiljni od oba djeteta koji traje do 2.6 a termin mi je 30.6. Ginekolog mi porodiljni otvara 3.6
    Moje pitanje je koliku cu primati naknadu ako mi netko zna kazati i oprostite na dugom postu …:D

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.