roditelji i djeca sa stranom adresom

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jele1605

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    dragi clanovi Klokanice , ima li nas puno sa stranom adresom (mi zivimo u Njemackoj)? mozemo se povezati i razmijeniti iskustva iz Hrvatske i inozemstva.

    jele1605

  • Avatar Omerta

    Omerta

    Broj poruka: 1479

    Prijavi adminu

    Mi smo na relaciji Zagreb - Kopenhagen. :) Tu smo od ljeta. Mala ima 3 godine i ide u vrtic od 9. mjeseca.
    Otprilike svaka 3 mj. dodjemo k mojima u posjetu.

    Pocelo je tako sto sam krajem 2013. godine dosla u Dansku trbuhom za kruhom.. Na kraju sam tu upoznala dragog (nije Danac), brzo smo ostali trudni  i onda sam vodila trudnocu vamo/tamo, a rodila u Zagrebu gdje smo ostali sljedece 3 godine dok nismo zbog njegovog posla morali doseliti nazad. Eh sad, poslovi se mjenjaju pa ko zna sta je slijedece, opcije su otvorene, mozda UK, mozda nazad u Hr. Za sad smo tu di jesmo.

    Be the change you wish to see in the world..


  • Avatar Eni.6

    Eni.6

    Broj poruka: 146

    Prijavi adminu

    Mi smo u Francuskoj godinu ipo dana.Pocetkom godine sam imala jednu neuspesnu trudnocu i nakon prvog ciklusa desila se druga za koju se nadam da ce biti kako treba. Za sada,idem samo privatno na preglede.

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]
    To get the code: Tap and

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.