Spavanje kod oca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justmaya

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav! Mama sam curkice od 22,5 mjeseca i rastavljena sam. Njen otac želi da malena počne spavati kod njega. Bojim se da je to ipak prerano, ali on inzistira na tome. Inače je brižan i dobar otac i mala ga obožava, ali kad je umorna i pospana, onda je samo “mama, mama”. Molim vas za vaša potencijalna iskustva i razmišljanja o tome… Hvala!

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Jel već spavala kod njega preko dana? Nisam u takvoj situaciji ali recimo da je približno kao spavanje kod djeda i bake jer je to ipak druga kuća. A i dijete je već veće pa treba pričat s njom, pitat je i nikako prisiljavat. Dogovorite se da će prespavat ako će htjet, pa ako postane lačljiva i nervozna neka ju se vrati doma. Možda će trebat više pokušaja, al ja nikako ne bi na silu dijete ostavila.

  • justmaya

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Spava kod njega preko dana svaku nedjelju i otac ju može uspavat. Za navečer ne znam. Nas dvije živimo s mojim roditeljima i s njima nema nikakvih problema. I to mu je najveći argument - s njima može biti kroz noć, čak je bila s njima dva dana na moru, a s njim još nije bila. Al mislim da je to velika razlika jer ipak živi s njima. Nisam nikako sigurna hoće li me zvati da dođem po nju ako neće htjet zaspati :-(

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Nije nikako isto spavati u “tuđoj” kući. Možda će htjeti spavati ;) Moj muž se trenutno želi rasteretiti uspavljiavanja manje cure jer kao neće njemu zaspat, nego traži mene :D :D :D Da nebi, hoće zaspat, al malo cendrulji pa ga to živcira :D
    Morate imat i malo povjerenja u muža ;) Recite mu da ako će jako tražit vas i plakat, neka ju doveze ili da ćete vi doć po nju, da nije dobro tjerat je na nešto, nego da ona sama mora to željet jer u buduće neće htjet kod njega prespavat ;)

  • Avatar Lollypop

    Lollypop

    Broj poruka: 1160

    Prijavi adminu

    Tako je, nista na silu jer ce razviti odbojnost! Pomalo, neka proba..

    https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u [lb1f.lilypie.com]

  • Avatar DečijePesmice

    DečijePesmice

    Broj poruka: 56

    Prijavi adminu

    Poštovanje drage mame,
    ___________________________________________________________________________________________
    Bili smo toliko slobodni da vam predstavimo naš novi YouTube kanal sa dečijim pesmicama i ostalim edukativnim sadržajem. Sav materijal je usnimljen na ekavici i ijekavici, i pravljen je sa fokusom na zadovoljavanje svih dečijih potreba
    ___________________________________________________________________________________________
    Prijavite se na naš kanal ili nas pratite putem Fejsbuka uz pomoć sledećih linkova.
    YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCTg4UFx_mhNWQj_mqkJgu8Q [youtube.com]    
    Facebookhttps://www.facebook.com/PesmiceZaDecu/ [facebook.com]    
    ___________________________________________________________________________________________
    Puno pozdrava!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.