Strah od trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pepi

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu
    Pitanje: Poz!imam cikluse od 26 dana.Menga traje 6 dana najvise 7.Uvijek imam redovit ciklus.Nevina sam nisam imala odnos.Imam 17.godM je trajala od 4.1 do.9.1 tada 27.1. Decko i ja konzumirali smo peating(prstenjacenje)Problem je to sto me strah da mozda nije bilo predeakulacijske tekucine na prstima.Nisam sigurna je li te tekucine myb bilo na prstima ako se dirao.Bilo je to prozirno malo na mojim rukama obrisala sam i nisam se dirala.Nakon par min on je svrsio i nismo se vise dirali .kontakta kasnije nije bilo.kad sam dosla doma na gacama sam vidjela malo sukrvice s bijeli.Zasto je to?mozda zbg ostecenja himena? Kasnije mi je menga dosla 30.1 na vrijeme i trajala do 4.2.Bila je slabija i svijetlo crvena cudna nego prijašnje.Uplasila san se 13.2 .posjetila sam ginekologucu napravile smo test bio je negativan i rekla je da mi ne moze biti nista jer su bili neplodni dani i nije bio odnos. Kasnije bi je menga trebapa doc 25.2. A dosla je dan prije isto slabija ko i prijas ja trajala je 6 dana.Zadnji dan smedi iscjedak vise.5.3. Nap sam 1kucni test grav.mini trakice bilo je 1 crta negativno na 1 jutarnju mokracu.ponovila sam.opet 9.3. Rezultat negativan.zatim menga mi je trebala doci 22.3.dosla je 2 dana prije isto ko i prijasnje.Uplasila sam se da je mozda lazna.Trajala je 6 dana.Od straha da se uvjerim jeli lazna il ne
    25.3. Nap sam test bio negativan na 1 mokracu.28.3. Iato test negativan ovog puta clearblue stapic.Panicar sam veliki i zadnji test nap sam 1.4. Gavst.stapic.rezultat negativan.Od straha umisljavam da se debljam i da mi je tvrd trbuh.Moja pitanja su ako sam poslje ovih svih menga nap.ispite svi su negativni od tog 27.1. Proslo je 67 dana testovi ne mogu biti lazno negativni?Sto je uzrokovalo promjenu menge intenziteta i ozgleda?Od 27.1. Do danas nisam imala nista ni peating ni ista drugo.Jako sam se uplasila molim Vas da odgovorite u najkracem roku da smirim misli.Jesu li menege bile prave?Ima li rizik od trudnoce ako je ta predejauklacijska tekucina unesena mozda prstima?
    Hvala!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.