Treba li se muškim bebama prevlačiti kožica?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DijanaUbejda

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima.  Po pitanju ovoga ne bi htjela biti nepristojna nit koga uvrijediti…ali vjera Islam jasnu preporuku je dala za mušku djecu—>OBREZIVANJE dok je dijete još malo i nit će imat problema dijete a niti neinformirane majke 😄 u svakom slučaju nije bolno za dijete a kasnije će mu zdravstveno olakšno biti. 
    Ali i kada naraste i stasa u momka u svakom slučaju ljepše izgledati. 
    Govorim vam istinu a također poznajem i mnoge kršćane koji su zbog neinformiranosti u vezi ovog slučaja na kraju vodili svoju mušku djecu na obrezivanje da bi se njihovo zdravstveno stanje popravilo i sada je dobro. 
    Dakako djetetu je lakše voditi svoju higijenu kasnije i to sam bez ičije pomoći neće biti povuci potegni,već samo operi normalno nakon svakog obavljanja nužde😁 

    Unaprijed hvala i nadam se da će nekom koristiti😎

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.