Tretmani botox-om kod djece sa spazmom mišića

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Yeles

    Yeles

    Broj poruka: 35

    Prijavi adminu

    Pozdrav!

    Moja curica ima 2godine i još uvijek ne hoda. Vježbamo i imamo problema sa lijevom nogicom (izražena spazma mišića) Neuropedijatar nam preporuča tretman botox-om. Ako netko ima iskustva sa istim, molim da pojasni. Netko kaže da je korisno, drugi da nije. A naravno željeli bi probati sve da naša curica prohoda. Hvala!

  • eee

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    pozdrav,
    vidim da je ovo od prošle godine, ali mi smo tek sad čuli za tretman botoxom na preporuku neuropedijatrice. nikad prije nisam čula ništa o tome. dijete mi je rođeno u terminu, ali je imao krvarenje 3 stupnja. vježbamo po vojti I bobathu već 3,5 godine. sa 2 godine I 3 mjeseca je prohodao. dr. je preporučila terapiju botoxom do operacije ligamenata o kojoj također nije bilo spomena do sada. ako netko ima slična iskustva molim vas da napišete. hvala!!!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.