Udaranje po guzi djetetu šteti više nego što mislite

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Krasno!!! A prije nekoliko mjeseci ili godina ste branili onu kvaziglumicu koja umjesto da odgoji svoje dijete i sebe nauči roditeljstvu se ponosno busala u prsa kako je svog sina udrila po guzici kad je počeo nekontrolirano divljati i da je to sasvim normalno. Umjesto da ode do ogledala i udre sebe jer kakav je to odgoj provodila da dijete se ne može primiriti nego s udarcem?!? SRAMOTA 

  • Avatar vividi

    vividi

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Ne branim fizičko kažnjavanje, ali po ovome što piše, 90% ljudi, barem u HR, trebali bi biti delikventi, narkomani i buntovni tinejdžeri. Baš.  Neke su mazili i pazili, a klinci postali narkomani i kriminalci, dok su drugi, unatoč batinama, pošteni i radišni ljudi.  Nije do kazne, već do karaktera.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.