Vanjski okret bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mišunkica

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moja četvrta trudnoća bilo je potpuno novo iskustvo jer je beba bila na zadak sve do 38.tjedna. U 29. tjednu se prekobicnula na glavicu i u 30. tjednu se vratila natrag na zadak. U 38. tjednu na preporuku dr. Dubravke Dedeić odlazim dr. Vladimiru Blagaiću na Sveti Duh i doktor je okrenuo bebu vanjskim okretom u roku jedne minute. Okret je bio “maherski”, a doktora toplo preporučujem svim trudnicama kojima su bebe na zadak. Vrlo je profesionalan s dozom humora koji odaje njegovu ležernost i sigurnost. Nakon okreta ležala sam osam dana na lijevom boku jer su počeli pripremni trudovi. Kad je prsnuo vodenjak, krenula sam u Varaždin (jer sam tamo i prethodna tri puta rodila) i rodila sam za tri sata potpuno prirodno, bez dripa i bez injekcija protiv bolova. Imala sam najbolju ekipu: doulu primalju Eriku Spirić (koja mi je bila na trećem porodu), supruga i primalju Danijelu. Svaka čast svima što su pripomogli svim srcem da naša djevojčica Leticia dođe na svijet (3520 g, 52 cm, apgar 10/10). Drage trudnice, ne bojte se vanjskog okreta! To je zahvat koji Vam pomaže da rodite prirodno onako kako Vi želite i zaslužujete!

    mišunkica

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.