vika i dernjava

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zivkovicrea

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Sin ima 2 godine i 10 mjeseci i trenutno se odvikavamo od dojenja. Počeli smo prije 3 tjedna i sve je bilo ok, on traži ja kažem kako se pokvarilo i to je otprilike to, ali do prije 2,3 dana stalno traži, plače, vrišti kad mu ne dam. Ja radim i on je preko dana s bakom i djedom i obožava biti s njima, ni ne zaplače, ali čim ja dođem počinje vika i dreka..imam osjećaj kao da me testira iako ni sama ne znam na šta! Noći ne spavamo jer on traži sisu, čak se i umiri i počne spavati ali se trgne i odmah opet kopa, grebe, traži.. Moram napomeniti da je muž otišao prije mjesec dana na sezonu, pa vjerujem da je i to jedan od razloga nezadovoljstva mog pišonje. Jako je aktivan, razigran, spretan i znatiželjan i stvarno mu posvetim 100% vremena, od kad dođem kuć dok ne zaspi i navikla sam na takav ritam i ne žalim se, volim što je takav, ali ove suze ne mogu podnjet, izludi me to. Imam osjećaj kao da radim nešto krivo. Kakva su vaša iskustva?

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Mislim da mu se previše promjena od jednom dogodilo pa bi možda to moglo potrajat još koji dan, tjedan. Ako budete uporni i psihički to izdržali, proči će preko noći ;)

  • Avatar gagulina

    gagulina

    Broj poruka: 74

    Prijavi adminu

    Imala istu situaciju i otisla u ljekarnu kupila onu tekucinu protiv grizenja noktiju i namazala bradavice.kad se pocela derat dala joj da proba povukla jednu fuuuj sika se pokvarila oce drugu dala drugu fuuujjj sika se pokvarila i nije vise pitala ali sam ja za svaki slucaj mazala jos tri dana ako pita da ju ne odbijem vec da samostalno odustane.i to je bilo to.

    [lilypie.com]

  • zivkovicrea

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    koja vam je bila alternativa za maženje?pošto mu očito treba dokaz da sam tu, ne idem nigdje i sve je isto, ali bez sise  Kako da se mazimo kad čim mu se približim traži sisu..

  • Avatar DečijePesmice

    DečijePesmice

    Broj poruka: 56

    Prijavi adminu

    Poštovanje drage mame,
    ___________________________________________________________________________________________
    Bili smo toliko slobodni da vam predstavimo naš novi YouTube kanal sa dečijim pesmicama i ostalim edukativnim sadržajem. Sav materijal je usnimljen na ekavici i ijekavici, i pravljen je sa fokusom na zadovoljavanje svih dečijih potreba
    ___________________________________________________________________________________________
    Prijavite se na naš kanal ili nas pratite putem Fejsbuka uz pomoć sledećih linkova.
    YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCTg4UFx_mhNWQj_mqkJgu8Q [youtube.com]    
    Facebookhttps://www.facebook.com/PesmiceZaDecu/ [facebook.com]    
    ___________________________________________________________________________________________
    Puno pozdrava!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.