Vodite li svoje dijete na vjenčanja? Ja više ne!

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Bumbali

    Bumbali

    Broj poruka: 57

    Prijavi adminu

    Ja da!! moja kćer obožava plesati na svadbi i sad kada sam vidjela kako uživa, vodim ju ! jer klincima je to doživljaj, ja se sjećam i mene su moji vodili sa sobom po svadbama , ma uživancija!

    Bog je velik!

  • siki3

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Vodili smo ih do sada ali to je bilo blago rečeno ludilo. Neprestano smo jurili za njima da ne naprave kakvu nepodopštinu. Bilo je momenata kad nisi znao da li će završit na stolu mladenaca ili konobaru pod nogama. Zato ih sada radije ostavimo kod bake i opustimo se, a oni će imati još dovoljno prilika kad malo odrastu da idu u svatove 

    SILVIJA

  • mala Mala

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Zadnji put kada smo bili u svatovima bilo je super . Puno djece svih uzrasta, kolača, grickalica …… konobari super sve pet. Igra zabava i mir nama roditeljima ….

    mala Mala

  • ruthwilson

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Obratite se druzaiherbalcure@gmail.com ako pokušavate zatrudnjeti, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, tešku endometriozu i skeniranje, ja Rekli su da je IVF jedina mogućnost. To je nešto što nismo mogli priuštiti i gotovo je odustala od nade da postanemo roditelji. Moj prijatelj mi je preporučio dr Uzai i nagovorio me da ga kontaktiram, napravio mi je duhovno otkriće da me zatrudne, u roku od dva tjedna trudna sam (naravno!) I rodila lijep zdravo dječak Travanj, ovdje ja svoju obitelj s radošću i srećom, pišem ovu poruku za one žene koje su na pozornici na kojoj sam bio, depresivno bez svjetla na kraju tunela, Dajte dr. Uzai pokušaj da vam pomognem riješiti svoj problem i nadamo se da ćete imati isti iskaz uspjeha koji sam imao. Možete ga kontaktirati putem adrese: druzaiherbalcure@gmail.com ili onoga što ga je nazvao putem +2348114033497 Hvala vam liječniku za svoje divno i pobožno djelo koje ste učinili u našem životu, želimo vam svu sreću u vašem braku.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.