'Vrijedno čekanja': Dirljiva posveta svima koji se bore s neplodnošću

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar BabyYoda

    BabyYoda

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Ja I suprug  smo bili/jesmo u istoj  situaciji tako  da razumijem sve  u srz, Ali ljudi oko mene  ne razumiju, nije  im jasno zasto ne skacem  od srece  sto  sam  napokon  trudna  zasto ne pricam  konstantno  o trudnoci, taj osjecaj  nepravde  I ljutnje I naviknut  osjecaj  tuge  I razocarenja  se ne moze  samo  tako odagnati. Mi nakon  svakog ultrazvuka  placemo jer  nismo  svjesni  da se  to nama  dogada, ja  ne mogu  docekati  minutu kada  cemo zagrliti  toliko dugo cekano djetesce I dati mu svu  ljubav  koja je rasla u nama svih ovih godina.

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.